18 Μαΐ 2023

Manager της συμφοράς σε Υπερταμείο και θυγατρικές

 


Από το 2021 με την ανάληψη της ΕΕΣΥΠ- πιο γνωστού σαν Υπερταμειου -από το Γρηγόρη Δημητριάδη ο οποίος επέλεξε και τον κολλητό του Δημήτρη Πολίτη στο ΤΑΙΠΕΔ(ο οποίος έφυγε κακήν κακώς από την Ελβετία, όπου κατηγορήθηκε για πλήθος ατασθαλιων από χρήση εταιρικών κρατών εκτός πάσης λογικής εταιρικής διακυβέρνησης έως πολλά άλλα), ο πάτος των αριστων δε πάει πιο κάτω Τα δύο λαμπρά golden boys , τα οποία κατ ιδίαν βρίζουν site , εφημερίδες και ΜΜΕ που δε τους γλείφουν με το αζημίωτο φυσικά, σπαταλούν  απίστευτα λεφτά σε φιέστες, φανφάρες, εκδηλώσεις, προσπαθώντας να δείξουν ότι είναι άξιοι οι μισθοί των 200 και 250 χιλιάδων ευρώ το χρόνο γιατί τόσα παιρνουν.Δύο χρόνια άφαντοι και τώρα πριν τις εκλογές τρέχουν να δείξουν ότι έχουν κάνει δουλειά για να μη χάσουν τις θεσαρες τους.

Μιλάμε για άθλια οικονομική διαχείριση, τα έξοδα κι οι δαπάνες έχουν ξεφύγει στο Υπερταμειο, το οποίο το μόνο που κάνει είναι να αναθέτει σε συμβούλους όλες τις δουλειές που υποτίθεται κάνει αυτό με τα 60+ άτομα προσωπικό που χρυσοπληρώνει ο Δημητριάδης ο οποίος άκουσον άκουσον έχει και βοηθό! 

Δε φτάνει που 2 χρόνια τώρα ανοιγοκλεινει τη Διώρυγα της Κορίνθου και το έργο έχει καταντήσει το γιοφύρι της Άρτας, δε φτάνει που για τα 70.000 ακίνητα της ΕΤΑΔ..πιλοτικά θα…ξεκαθαρίσει γύρω στα 500-1000 και αν, δε φτάνει που το μόνο που κάνει είναι να δίνει συνεντεύξεις για μετατροπή του Υπερταμειου σε εθνικό επενδυτικό ταμείο, δε φτάνει που όλη μέρα στέλνει δελτία τύπου για τις..επιτυχίες του Υπερταμειου, δε φτάνει που η αξιοποίηση των 22 υπολοίπων Περιφερειακών Αεροδρομίων έχει πάει στις καλενδες, δε φτάνει που μοιράζει σε συμβούλους δεξιά και αριστερά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, έχει καταντήσει την ΕΕΣΥΠ αλλά και το ΤΑΙΠΕΔ του κολλητού του Δημήτρη Πολίτη, μαγαζάκια της γειτονιάς που χειρίζονται λες κι είναι τσιφλίκι τους.

Εταιρική διακυβέρνηση και κώδικες λέει ηθικής, την ώρα που οι καταγγελίες για ανάρμοστες συμπεριφορές πάνε κι έρχονται, προγράμματα για το καλύτερο λέει εργασιακό περιβάλλον την ώρα που οι αξιολογήσεις έχουν πιάσει πάτο, αποχωρήσεις στελεχών κάθε μήνα που δεν αντέχουν την αδικία, την αναξιοκρατια, τους κολλητούς.

Έχει ενδιαφέρον μια και λέμε για το ΤΑΙΠΕΔ, να μας πουν για τις σαμπάνιες και τα πούρα των χιλιάδων ευρώ που ανοίγουν και καπνίζουν όταν κλείνει κάποια ιδιωτικοποίηση(βλέπε Ηγουμενίτσα), για τις..πρόσθετες υπηρεσίες που..προσφέρει στη κουστωδια που κάθε φορά κουβαλάνε μαζί τους οι επικεφαλής και περιλαμβάνουν μέχρι..escort λένε οι κακές γλώσσες, αλλά και πάσης φύσεως άλλες..παροχές που δίνονται αποκλειστικά και μόνο σε συγκεκριμένα στελέχη.

Για την αξιοκρατία..που υπάρχει αρκεί να τονίσουμε ότι γενικός διευθυντής είναι ο..αδερφός του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας.Η μήπως όχι; Η δε.. προηγούμενη θέση του εν λόγω στελέχους ήταν στην YAMAHA..

Επίσης στο ΤΑΙΠΕΔ ο Διευθύνων Σύμβουλος ο οποίος χρησιμοποιεί ως εταιρικό αυτοκίνητο ένα σεμνό και ταπεινό..ΤΕSLA, εκτός από την ιδιωτική FERRRARI και το JEEP που έχει, δίνει απίστευτα bonus σε..νεοπροσλαμβανομενους που κατά τύχη έχει προσλάβει ο ίδιος με μόνο προσόν τα Αγγλικά, συμπεριφερεται ως μονάρχης ερχόμενος σχεδόν στα χέρια με στελέχη τα οποία αποχωρούν το ένα μετά το άλλο, έχοντας καταντήσει σουρωτήρι το ΤΑΙΠΕΔ.

Και όχι μόνο αυτό, επειδή ακριβώς δε μπορεί να συνυπάρξει με τους περισσότερους δίνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ αποζημιώσεις για να φύγουν όλοι αυτοί λες και το Ταμείο είναι ιδιοκτησία και πληρώνει από τη τσέπη του.

Ακόμη, δε ξέρουμε αν αληθεύουν οι φήμες ότι είναι συνέταιρος με τον κουμπάρο του το γνωστό Τζιουσεππε της γνωστής και μη εξαιρετέας χρηματιστηριακης, για την οποία οι κακές γλώσσες λένε ότι χωρίς να κάνει τίποτα ήθελε να πάρει καμία 15αρια εκατομμύρια ευρώ αμοιβή για τη..συνεισφορά της στην εύρεση επενδυτή που θα συμμετείχε στην αύξηση του Μ.Κ της Attica bank.

Το κύκλωμα είναι πολύ καλά οργανωμένο και λειτουργεί κάτω από τη μύτη της κυβέρνησης του Σταικουρα και του πρωθυπουργού, αφού το σύστημα αυτό έχει τα πλοκάμια του στην εποχή που Πολίτης, Βρεττου και Σία ήταν στη..HSBC Ελλάδος.

Όπως και η υπεύθυνη ΗR του ΤΑΙΠΕΔ, όπου όλος ο κόσμος είναι στα κάγκελα και λειτουργεί ως ο Δούρειος Ίππος του Διευθύνοντα τον οποίο πίσω από τη πλάτη του βέβαια θάβει αφού θέλει δε θέλει εκτελεί τις εντολές του ωσεί παρούσα η ίδια.

Η οποία μετά την HSBC ήταν επί χρόνια άνεργη! Αυτά συμβαίνουν με αυτούς τους μανατζαραιους της συμφοράς.

Για δε το διευθυντή Νομικών υπηρεσιών και κανονιστικης συμμόρφωσης δε παίρνει 2 αλλά 4 μισθούς, αφού είναι και γραμματέας του Δ.Σ αλλά και Νομικός στην ΕΤΑΔ!

Φυσικά υπάρχουν κι άλλα πολλά που αν βγουν από το λογιστήριο και αφορούν τις σπατάλες σε ταξίδια, δαπάνες για συμμετοχές σε ΔΣ, έξοδα πάσης φύσεως κλπ, την επόμενη μέρα θα φύγουν σουμπιτοι κάποιοι.

Προς το παρόν στο Μαξίμου περιμένουν την επόμενη μέρα, όπου εκτός από τη πλειοψηφία των υπουργών που θα πάρουν πόδι, θα αλλάξει και το σύνολο όλων αυτών των..αριστων . Τουλάχιστον έτσι λέγεται, αφού είναι έξαλλοι με τις προκλητικές αμοιβές, τη προκλητική ζωή, τη προβολή και την έλλειψη σεβασμού κάποιων κυρίως προς τη κοινωνία.

https://primenews.press/