4 Φεβ 2024

Ήθελε τους αγρότες μόνο για κομπάρσους με τις μπάλες σανό!

 

«Σκαλώσαμε» με την ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο λόγος δεν βρίσκεται τόσο στην γνώμη που διατύπωσε για τους φοιτητές που... προβαίνουν σε καταλήψεις στα πανεπιστήμια, παρομοιάζοντάς τους με ληστές μπακάλικου. Υποθέτω ότι ο κύριος Πρωθυπουργός δεν έχει μπεί ποτέ σε μπακαλικάκι, για να γνωρίζει ότι είναι σαν να ληστεύεις τα κέρματα από παγκάρι…

Εκείνο που μου προκάλεσε εξαιρετική εντύπωση είναι η αναφορά του στην τροπολογία για την ενίσχυση των αγροτών, καθώς την «πασπάλισε» με την παρατήρηση ότι δεν του αρέσει να λένε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα των αγροτών!

Φρονώ πως ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να έχει κάνει αυτή την διάκριση εγκαίρως, δηλαδή προτού καθίσει σε μπάλες από σανό, για να δώσει διάλεξη σε αγρότες του κάμπου, ή προτού σκάσει μπροστά του από το χωράφι ο ένθερμος καβαλάρης του Τυρνάβου.

Τώρα αναγκάζεται να εξηγήσει στους παραγωγούς ότι δεν θα γίνουν γκαρσόνια ή γκαστερμπάιντερ στην Γερμανία. Είναι κι αυτό το 48 τακατό που έβγαλαν για την ΝΔ οι κάλπες των αγροτών!