9 Φεβ 2024

(Ξε)χάσαμε τη δολοφονία του αστυνομικού στου Ρέντη

 

«Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου τα γήπεδα ανοίγουν σ' ένα νέο περιβάλλον», είπαν με μια φωνή Δημήτρης Παπαστεργίου, Γιάννης Βρούτσης και Παύλος Μαρινάκης, παρουσιάζοντας τις.. προάλλες τα νέα μέτρα καταπολέμησης της οπαδικής βίας.

Εμείς, αν και απαισιόδοξοι μιας και το ίδιο «έργο» έχει ξαναπαιχθεί αρκετές φορές στο παρελθόν χωρίς αποτέλεσμα, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και επιτέλους να εφαρμοστεί το νομοθετικό πλαίσιο (κάμερες και είσοδος των φιλάθλων με ταυτοπροσωπία) για τη διεξαγωγή αθλητικών αναμετρήσεων χωρίς παρατράγουδα.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης των σοβαρών επεισοδίων στου Ρέντη - κατά τη διάρκεια των οποίων υπενθυμίζουμε δολοφονήθηκε ένας αστυνομικός - η οποία άλλωστε δρομολόγησε και το «λουκέτο» στα γήπεδα.

Υπάρχει κάποια εξέλιξη; Έχουν ταυτοποιηθεί κάποιοι; Έχουν ανοίξει τα τηλέφωνα κι αν ναι, τι ακούγεται; Ευχόμαστε η Δικαιοσύνη να κάνει αυτή τη φορά, έστω και σιωπηλά, τη δουλειά της και να βρεθούν οι εμπλεκόμενοι και οι διοργανωτές και να μην μπει και αυτή η υπόθεση στο… συρτάρι.

https://www.ieidiseis.gr/

Μ. Καλ.