19 Μαρ 2024

Eχουν χαζεψει η βγαζουν τα κρυμενα απωθημενα τους?Την υπογράφει ο ΦΩΤΗΣ. Η αμέσως επόμενη ανάρτηση είναι copy-paste. Όμως τώρα την υπογράφει ο ίδιος ως ΦΩΤΕΙΝΗ!!

 


Ξεκίνησαν με τα επί πληρωμή απογευματινά χειρουργεία. Και με το σχέδιο νόμου που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση ολοκληρώνουν τη διαδικασία αποδόμησης του... πυρηνικού στοιχείου του ΕΣΥ, της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Μάλιστα είναι τέτοια η αποχαλίνωση που τους κατέχει, ώστε φτάνουν στο σημείο να εμπαίζουν κατάμουτρα την κοινωνία. Έτσι, στο άρθρο 7 του επίμαχου σχεδίου νόμου αναγράφεται πως οι γιατροί ΕΣΥ παραμένουν ως Πλήρους και Αποκλειστικής Απασχόλησης. Αλλά μόνο στο πρωινό τους ωράριο. Μετά τη λήξη του ωραρίου μπορούν να διατηρούν ιδιωτικό ιατρείο, να είναι σύμβουλοι φαρμακευτικών επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων ιατροτεχνολογικών προϊόντων και συνεργάτες ιδιωτικών κλινικών.

Όποιος αποφασίσει να ιδιωτεύσει είναι προφανές ποιο από τα δύο ωράρια θα προτιμά ως πάρεργο και ποιο ως κύριο έργο.

Ήδη οι αντιδράσεις από Ενώσεις Γιατρών κλιμακώνονται.

Ταυτόχρονα κλιμακώνεται και η κυβερνητική προπαγάνδα, με σκοπό να πείσει πως η «απελευθέρωση» θα είναι προς το συμφέρον της κοινωνίας και ταυτόχρονα προς το συμφέρον των γιατρών, οι οποίοι μέχρι τώρα βρίσκονταν στα πρόθυρα της εξουθένωσης, αλλά με το άνοιγμα ιδιωτικού ιατρείου θα ανακτήσουν δυνάμεις και θα εργάζονται όλο χαρά για να συμπληρώσουν το εισόδημα που δεν τους εξασφαλίζει η κυβέρνηση, επειδή ισχυρίζεται πως αυτό θα της στοιχίσει άλλον έναν ΕΝΦΙΑ!

Υπάρχουν και τα ευτράπελα στην κυβερνητική προπαγάνδα. Στη διαβούλευση του άρθρου 7 υπάρχει μία ανάρτηση, η οποία ξεκινά με το διθυραμβικό «Συγχαρητήρια κε Υπουργέ, διότι με το νόμο αυτό δίνεται τη δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ τους γιατρούς του ΕΣΥ, εφόσον το θέλουν να ασκήσουν ιδιωτικό έργο» και τελειώνει με το γλυπτικό «Κε Γεωργιάδη οι γιατροί του ΕΣΥ της επαρχίας σας ευχαριστούν από καρδιάς».

Την υπογράφει ο ΦΩΤΗΣ.

Η αμέσως επόμενη ανάρτηση είναι copy-paste. Όμως τώρα την υπογράφει ο ίδιος ως ΦΩΤΕΙΝΗ!!

https://ygeianet.gr/