14 Ιουν 2024

Ένας Αμυράς στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου..Παλι Ποταμισιο διαλεξε για αυτο τους πηρε το ποταμι στις εκλογες...Μυαλο δεν βαζουν


Ως γνωστόν, ο μέχρι πρότινος διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού εξελέγη ευρωβουλευτής. O Δημήτρης Τσιόδρας είχε μια.. συνάντηση με τον πρόεδρο Μητσοτάκη, στην οποία, ανάμεσα στα πολλά που συζήτησαν, ήταν και οι πιθανοί διάδοχοί του. 
Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame, επικρατέστερος για τη θέση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού είναι ο Χρήστος Ζωγράφος που, όπως όλοι λένε, είναι από τους συνεργάτες του αρχηγού Κυριάκου που κάνουν εύκολη τη ζωή των δημοσιογράφων. Μάλιστα στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μαξίμου πρόκειται να προστεθεί και ο παλιός δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής-υπουργός Γιώργος Αμυράς. 
Ο Αμυράς έχει ένα κοινό με τον απερχόμενο Τσιόδρα. Υπήρξαν και οι δύο μέλη του Ποταμιού, που είχε ιδρύσει αυτός ο Σταύρος Θεοδωράκης. Οπως σχολιάζει το Big Mouth πρόκειται για λογική εξέλιξη, αφού θα ήταν λάθος μέσα στον καύσωνα να αποδυναμωθεί η «τάση» του Ποταμιού εντός Μαξίμου.