20 Αυγ 2024

“Ο πιο ανόητος άνθρωπος στον ελληνικό χώρο”

 Πρέπει να είναι ο πιο ανόητος άνθρωπος στον ελληνικό χώρο ο τύπος, διότι δεν εξηγείται αλλιώς η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Δεν νομίζω πως σε ένα μήνα στας Ευρώπας πρόλαβε να γίνει και αυτός Ευρωπαίος νεοφιλελεύθερος της Ούρσουλας (Φον ντερ Λάϊεν), προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. και του Σάρλ (Μισέλ), προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ*
ΠΗΓΗ Hellas Journal

Ο καθένας καταλαβαίνει ότι αναφέρομαι στον κύριο ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου ο οποίος επέλεξε την 50η μαύρη επέτειο της δεύτερης τουρκικής εισβολής για να μας ανακοινώσει ότι «σε αυτή την πλευρά, μου δίδαξαν τη μισή ιστορία και με έχουν μάθει να σε μισώ και εγώ». Ομιλούσε σε ένα Τουρκοκύπριο όμοιο του “ινφλουένσερ”, ο οποίος τη δουλειά του έκανε, δικαιολόγησε την τουρκική κατοχή της Κύπρου μας.

Δεν γνωρίζω αν εξέδωσε κάποια ανακοίνωση ο δικός μας “ινφλουένσερ” για την πενηντάχρονη κατοχή ή τις άγριες δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού. Αλλά και να το έπραξε γι’ αυτόν δεν σημαίνει και τίποτα. Υποθέτω ότι ο ιερέας πατέρας του και οι δάσκαλοι του, του δίδαξαν τη μισή ιστορία. Προφανώς, όπως κατάλαβε ο Φειδίας από τον Τουροκύπριο νέο φίλο του, εμείς θα προσκαλέσαμε τους Τούρκους να εισβάλουν στην Πατρίδα μας.

Κάποιος να του μάθει του παιδιού και την ιστορία του Ίκαρου, που ήθελε να …αγγίξει τον ήλιο. Για να τελειώνουμε: Ας σταματήσει να παίζει με το εθνικό θέμα της Κύπρου. δεν τον παίρνει. Πολλοί σαν αυτόν κάηκαν και εξαφανίστηκαν όταν επιχείρησαν να ξεπλύνουν τους Τούρκους κατακτητές. Μας έχει συνηθίσει να αφήνει τη γλώσσα του να πάει …περίπατο! Άλλο οι βλακείες του προς τους ακολούθους του, που γελούν με τα καμώματά του και άλλο οι γνώσεις του για το πρόβλημα της Κύπρου, που συχνά μας αποδεικνύει ότι είναι μηδενικές…

Προσωπικά απολογήθηκα επειδή έγραψα θετικά σχόλια για τον εν λόγω κύριο, καθώς ήθελα να τονίσω ότι λόγω της συμμετοχής του στις ευρωεκλογές ηττήθηκε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα του νησιού. Γνωρίζουμε πως παίζει το εν λόγω σύστημα και μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Ο κ. Φειδίας Παναγιώτου είναι μία αρνητική “έκπληξη” μέχρι σήμερα και με δεδομένο ότι φλέρταρε με το ακροδεξιό κόμμα της Κύπρου. Ας ρωτήσει τους ψηφοφόρους του για τη συνεργασία του με τον Τουρκοκύπριο “ομόλογό” του… Θα πάθει την πλάκα του, για να μιλήσουμε στη γλώσσα του.