3 Αυγ 2024

Πρόεδρος ΑΣΕΠ κατά Παναγιωταρέα: «Είναι βαρέως κοιμώμενη!»

 Σφοδρή επίθεση κατά της Αννας Παναγιωταρέα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ Θ. Παπαϊωάννου, με αφορμή άρθρο της στο πρότεινε την ενίσχυση του στοιχείου της εντοπιότητας στις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ κάνοντας λόγο για  “βαρέως κοιμώμενο ΑΣΕΠ”.

Ο κ. Παπαϊωάννου, αφού πρώτα ανέδειξε ότι το συγκεκριμένο θέμα το έχει καταθέσει ο ίδιος προσωπικά από το Φθινόπωρο του 2023 στους εκάστοτε υπουργούς Εσωτερικών, αντιστρέφει τον χαρακτηρισμό και κάνει λόγο για “βαρέως κοιμωμένη” δημοσιογράφο, η όποια γράφει για κάτι χωρίς να γνωρίζει και χωρίς να κάνει στοιχειώδη δημοσιογραφική έρευνα.

Ακολουθεί η ανάρτηση του προέδρου ΑΣΕΠ:

Σήμερα, από τον Ελεύθερο Τύπο, η κυρία Άννα Παναγιωταρέα προτείνει την ενίσχυση του στοιχείου της εντοπιότητας στις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ και, με την ευκαιρία, μιλά για “βαρέως κοιμώμενο ΑΣΕΠ”.

Την πρόταση στην οποία αναφέρεται η κα Παναγιωταρέα την έχω καταθέσει στην τότε αρμόδια Υπουργό από το φθινόπωρο του 2023 και την κατέθεσα εκ νέου στον νέο Υπουργό μία εβδομάδα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Η πρόταση εξετάζεται σοβαρά από το Υπουργείο Εσωτερικών και πιστεύω ότι θα πάρει την άγουσα για τη Βουλή.

Τελικά, “βαρέως κοιμώμενος” ή καλύτερα “βαρέως κοιμωμένη” είναι όποια γράφει για κάτι χωρίς να γνωρίζει και χωρίς να κάνει στοιχειώδη δημοσιογραφική έρευνα.

Όταν ο θεσμός τον οποίο εκπροσωπείς δέχεται τέτοιες κριτικές, τότε κάτι καλό κάνει σε αυτό τον τόπο.

https://www.aftodioikisi.gr/