1 Σεπ 2024

Ο ισραηλινός στρατός εντόπισε τα πτώματα έξι ομήρων σε σήραγγα στη Ράφα

 

Οι φόβοι των οικογενειών έξι ομήρων που απήχθησαν από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου επιβεβαιώθηκαν με το χειρότερο τρόπο καθώς τα πτώματα των αγαηπημένων τους προσώπων ανασύρθηκαν από σήραγγα στην.. περιοχή Ράφα στη Λωρίδας της Γάζας.

Ο ισραηλινός στρατός ταυτοποίησε τις σορούς οι οποίες ανήκουν στους Καρμέλ Γκατ (39 ετών), Έντεν Γερουσάλμι (24 ετών), Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν (23 ετών), Αλεξάντερ Λομπάνοφ (32 ετών), Άλμογκ Σαρούσι (26 ετών) και Όρι Ντανίνο (25 ετών). Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση οι σοροί μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ.

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του 23χρονου Ισραηλοαμερικανού

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του 23χρονου Ισραηλοαμερικανού ομήρου της Χαμάς, Χερς Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, η οποία επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε νεκρός στη Λωρίδα της Γάζας.

«Με ραγισμένες καρδιές, η οικογένεια Γκόλντμπεργκ-Πόλιν είναι συντετριμμένη που ανακοινώνει τον θάνατο του αγαπημένου τους γιου και αδελφού, Χερς», ανέφερε η δήλωση και προσθέτει: «Η οικογένεια σας ευχαριστεί όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας και ζητά ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

Ο 23χρονος ήταν ένας από τους πιο γνωστούς ομήρους, καθώς οι γονείς του είχαν συναντηθεί με παγκόσμιους ηγέτες ακώντας συνεχώς πίεση προκειμένου να τους βοηθήσουν ώστε ο γιος τους να επιστρέψει στο σπίτι. Μάλιστα τον περασμένο μήνα, μίλησαν στο συνέδριο των Δημοκρατικών, όπου το πλήθος φώναζε «φέρτε τους σπίτι».