23 Σεπ 2024

Παντρεμένος αντιδήμαρχος συνελήφθη σε ερωτικές περιπτύξεις με προϊστάμενο του Δήμου

 «Σούσουρο» σε τοπική κοινωνία παραλιακού δήμου της Αττικής μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψη αντιδημάρχου με κορυφαίο στέλεχος δημοτικής υπηρεσίας στο υπόγειο πάρκινγκ της υπηρεσίας σε..... εξεζητημένες ερωτικές περιπτύξεις.

Όπως γράφει το notioanatolika.gr, στο περιστατικό εμπλέκονται αφενός ένας πολλά υποσχόμενος αυτοδιοικητικός ο οποίος λόγω και της οικογενειακής κατάστασής του (παντρεμένος με παιδιά) θεωρούνταν υπεράνω πάσης υποψίας και ένα στέλεχος (επίσης παντρεμένος με παιδιά) της υπηρεσίας της οποίας προΐσταται ο αυτοδιοικητικός.

Συνελήφθησαν μεσημεριανές ώρες στο υπόγειο πάρκινγκ της υπηρεσίας από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου ο οποίος μετά το πρώτο σοκ έβαλε τις φωνές αλλά για καλή τύχη των… εραστών οι υπάλληλοι είχαν αποχωρήσει από την εργασία τους.

Το θέμα όμως διέρρευσε και άρχισε από στόμα σε στόμα να διαδίδεται στην μικρή κοινωνία η οποία πλέον βοά.

Και ενώ οι σεξουαλικές προτιμήσεις του κάθε ανθρώπου οφείλουν να γίνονται σεβαστές – έστω κι αν εκφράζονται σε δημόσιους χώρους – η όλη υπόθεση έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις αφού ο ερωτύλος αντιδήμαρχος «πάτησε πόδι» ώστε ο εραστής του να αναλάβει θέση ευθύνης στην υπηρεσία.

Όλοι τότε είχαν πιστέψει ότι ο λόγος της επιμονής του αυτοδιοικητικού είχε να κάνει με προσοδοφόρα «συνεργασία» των δύο ανδρών. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η αιτία ήταν ο… έρωτας.

Και μάλιστα ένας έρωτας που εξαιτίας του ασίγαστου πάθους των δύο εραστών δεν γνώρισε διακριτικότητα!

https://www.aftodioikisi.gr/