10 Οκτ 2024

Τζορτζ Μπάλντοκ: Θρίλερ με την αιτία θανάτου - 5 ώρες νεκρός στην πισίνα

 

Για περίπου πέντε ώρες εκτιμάται ότι ήταν νεκρός μέσα στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο θάνατός του εκτιμάται ότι οφείλεται σε πνιγμό, αν και είναι νωρίς για...

συμπεράσματα διότι δεν έχει ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, μακροσκοπικά διαπιστώθηκαν αφρώδεις μικροφυσαλίδες, ένδειξη που παραπέμπει σε πνιγμό.

Εάν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, τότε το ερώτημα είναι τι μπορεί να τον προκάλεσε. Κάποια ξαφνική αδιαθεσία που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του; Κάποιο παθολογικό πρόβλημα που εκδηλώθηκε ξαφνικά; Η κατανάλωση αλκοόλ, ενδεχομένως σε συνδυασμό με κάτι από τα δύο παραπάνω; Πάντως η ΕΛ.ΑΣ. έχει αποκλείσει την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του, που κατοικεί στην Αγγλία μαζί με το παιδί του -το οποίο είχε γενέθλια- αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Ενημέρωσε έτσι τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, προκειμένου να πάει ως την Γλυφάδα και να δει τι έχει συμβεί. Εκείνος τον βρήκε δίχως τις αισθήσεις του.

Στις 22:35 έγινε η κλήση στο ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε τραύματα στο σώμα του.

https://www.ieidiseis.gr/