30.12.16

Κυριάκος Αμοιρίδης: Η "γυναίκα αράχνη" κι ο εραστής της!ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΕΣΒΗ! Συνελήφθη ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία του

Για ομολογία του Βραζιλιάνου αστυνομικού, που φέρεται να είχε ερωτική σχέση με την Φρανσουάζ Αμοιρίδη κάνουν λόγο τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ! Οι Αρχές θεωρούν πως μαζί σχεδίασαν και εκτέλεσαν την δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη "χώρα του καφέ", Κυριάκου Αμοιρίδη.

Οι αρχές της Βραζιλίας ανέκριναν στη διάρκεια της νύκτας τον αστυνομικό, Sergio Gomes Moreira Filho, σε σχέση με την δολοφονία του πρεσβευτή της Ελλάδας στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, ο στρατιωτικός αστυνομικός φέρεται να έχει ομολογήσει την δολοφονία του πρέσβη.
Δείτε τη φωτογραφία του, που δημοσιεύει η odia.ig.com.br


Η εφημερίδα O Globo, επικαλούμενη μέλη της οικογένειας του αστυνομικού, ανέφερε πως ο αστυνομικός ανακρίθηκε επί ώρες σχετικά με τον Έλληνα πρεσβευτή Κυριάκο Αμοιρίδη.
Εδώ να σημειώσουμε πως εκτός από τον στρατιωτικό αστυνομικό Sergio Gomes Moreira Filho, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και για δύο ακόμη συνεργούς του, των οποίων οι ταυτότητες δεν έχουν αποκαλυφθεί.
Οι δύο αυτοί, κατέθεσαν πως η Φρανσουάζ Αμοιρίδη ήταν ο "εγκέφαλος" του σχεδίου δολοφονίας, με την ίδια να το αρνείται.
Ο στρρατιωτικός αστυνομικός και κατά τα φαινόμενα εραστής της, ανήκε στην κατηγορία Apt A (δηλαδή ικανός να υπηρετήσει σε οποιαδήποτε υπηρεσία) και τελικά ομολόγησε το έγκλημα όταν οι αστυνομικοί του έδειξαν βίντεο στο οποίο ο ίδιος έχει καταγραφεί να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι το μοιραίο βράδυ.
Μετέφεραν το πτώμα για να καλύψουν τα ίχνη τους!
Η Globo ανέφερε επίσης πως οι αστυνομικοί βρήκαν αίμα σ' έναν καναπέ στο σπίτι του Ρίο όπου διέμεναν ο πρεσβευτής και η σύζυγός του, για τη οποία επίσης έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης!
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η δολοφονία έγινε στο σπίτι συγγενών του πρέσβη στο Ρίο ντε Τζανέιρο όπου διέμενε και μετά τον έβαλαν στο αυτοκίνητο που βρέθηκε την Πέμπτη καμένο κάτω από γέφυρα κοντά σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, στην περιοχή Νόβα Ιγουατσού.
Οι τοπικές Αρχές ήδη ανακοίνωσαν πως το πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο στο αυτοκίνητο ανήκει στον Κυριάκο Αμοιρίδη.Με πληροφορίες από oglobo.globo.com
http://www.newsit.gr/