1 Αυγ 2021

Αλύγιστος και στο Μαράθι ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Τι αποκαλύπτει γνωστή personal trainer...ΔΕΝ κυβερνα γυμναστικη και διακοπες κανει...ολα στον αυτοματο


 Είναι αναμφισβήτητα η πρώτη φορά που η Ελλάδα διαθέτει πρωθυπουργό με τέτοια σωματική διάπλαση. Λουόμενοι στο Μαράθι παρά το ότι έχουν δει αρκετές φορές τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σήμερα έμειναν έκθαμβοι από την γράμμωση μυών ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία.

Ακόμα και όσοι πίστευαν ότι ο πρωθυπουργός μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του στο Costa Navarino όπου μάγεψε ακόμα και τους ξένους τουρίστες, είχε φτάσει στο απώγειο, σήμερα διαψεύστηκαν.

nb mitsotakis costa navarino
Η προηγούμενη εμφάνιση του πρωθυπουργού που είχε εντυπωσιάσει

Όπως αποκαλύπτει στο newsbreak.gr η Χανιώτισσα personal trainer Άννα Βολικάκη, η σωματική διάπλαση του πρωθυπουργού είναι αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης, διατροφικής πειθαρχίας και συγκροτημένου ύπνου.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο για έναν άνθρωπο που κατά βάση περνά πολλές ώρες στο γραφείο, να επιτύχει τέτοια σχέση μυϊκής μάζας και λίπους. Συγκεκριμένα, για να χτιστεί το σώμα του πρωθυπουργού, απαιτούνται τουλάχιστον 90 λεπτά ημερήσιας προπόνησης, τα 45 εξ αυτών με αντιστάσεις. Ενώ πρέπει να κοιμάται τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα.

Το αντάλλαγμα όμως για αυτή την σκληρή προπόνηση και την ασκητική ζωή, είναι εκτός από το υπέροχο σώμα και η ψυχική ηρεμία. Δεν είναι τυχαίο ότι παρά τις αντιξοότητες, τα προβλήματα, την κρίση, τις τεράστιες ευθύνες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε ήρεμος, ανέμελος,ατσαλάκωτος, σίγουρος για τον εαυτό του.


https://www.newsbreak.gr/