8 Ιουλ 2024

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! Οι ρώσικες υπηρεσίες ταυτοποίησαν τον Έλληνα μισθοφόρο ”Ζευς” που δουλεύει για τον Ζελένσκι και δολοφόνησε εν ψυχρώ τουλάχιστον 1 Ρώσο αιχμάλωτο τραυματία! [ΦΩΤΟ]


Οι ρώσικες υπηρεσίες ταυτοποίησαν τον Έλληνα μισθοφόρο ”Ζευς” που δουλεύει για Σιωνιστή Ζελένσκι και δολοφόνησε εν ψυχρώ τουλάχιστον 1 Ρώσο αιχμάλωτο τραυματία! Είναι .. πολλά τα λεφτά. Αυτοί οι Έλληνες μισθοφόροι κυνηγοί κεφαλών θα σκοτώσουν και... ομογενείς; Η χώρα εκτίθεται..
Ναζισμός σιωνισμός πολεμούν χέρι χέρι στην Ουκρανία

”Οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας και οπωσδήποτε τα ρωσικά κοινωνικά δίκτυα φέρονται να έχουν ταυτοποιήσει τον Έλληνα μισθοφόρο από την πλευρά του στρατού του Κιέβου ο οποίος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο “Ζευς” και κατηγορείται από Γερμανό εθελοντή γιατρό ότι δολοφόνησε εν ψυχρώ τουλάχιστον έναν Ρώσο αιχμάλωτο πολέμου και μάλιστα τραυματία, που ζητούσε ιατρική βοήθεια. Ο εντεταλμένος πρέσβης του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Ροντιόν Μιρόσνικ, αρμόδιος για τα νεοναζιστικά εγκλήματα, δήλωσε ότι το περιστατικό θα διερευνηθεί καταλλήλως και θα αποδοθούν οι δέουσες ευθύνες στους εμπλεκόμενους στην εγκληματική πράξη, που έγινε γνωστή από δημοσίευμα των Νew York Times.” μετεφέρει ο ανταποκριτής του open στη Μόσχα Θανάσης Αυγερινός.

” Ο ΤΑΣΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ο Έλληνας «Δίας» βρέθηκε στο επίκεντρο τριών επεισοδίων εκτέλεσης των Ρώσων στρατιωτών που παραδόθηκαν, μεταξύ των οποίων σκότωσε με χειροβομβίδα και πυροβόλησε έναν τραυματισμένο Ρώσο στρατιώτη σε ένα όρυγμα. Μίλησε επίσης για μια άλλη δολοφονία καθώς και για τη δολοφονία Ρώσων που παραδόθηκαν «χιλιάδες φορές».” μεταφέρουν διάφοροι λογαριασμοί στο διαδίκτυο.

”Ο Γερμανός μισθοφόρος Caspar Grosse είπε στους New York Times για τα εγκλήματα που διέπραξαν οι αλλοδαποί που πολεμούσαν ως μέρος της Chosen Company.

Ο Caspar Grosse είπε ότι είδε έναν στρατιώτη να εκλιπαρεί για ιατρική βοήθεια με ένα κράμα σπασμένων αγγλικών και ρωσικών. Ένα από τα μέλη της ομάδας έψαχνε για επιδέσμους. Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με τον Grosse, ένας από τους στρατιώτες πυροβόλησε με το όπλο του τον κορμό του Ρώσου στρατιώτη. Έπεσε, αναπνέοντας ακόμα. Ένας άλλος στρατιώτης «απλώς τον πυροβόλησε στο κεφάλι», θυμάται ο Grosse σε μια συνέντευξη.

Ο Έλληνας Δίας βρισκόταν στο επίκεντρο τριών επεισοδίων εκτέλεσης των Ρώσων στρατιωτών που παραδόθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του φόνου με χειροβομβίδα και του πυροβολισμού ενός τραυματισμένου Ρώσου στρατιώτη σε ένα όρυγμα. Επίσης, καυχήθηκε για μια άλλη δολοφονία καθώς και για τη δολοφονία των παραδομένων Ρώσων «χίλιες φορές».

Καταφέραμε να αναγνωρίσουμε τον Δία ως τον Τάσο Αντωνάκο, τον μισθοφόρο που δημοσιεύσαμε πριν.

Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου θα διερευνήσουν τις δολοφονίες των Ρώσων στρατιωτών που παραδόθηκαν με βάση την έκθεση των NYT, δήλωσε ο πρεσβευτής Rodion Miroshnik στο RIA Novosti”

Το παίζουν Έλληνες και είναι γιουσουφάκια του σιωνισμού είναι καμουφλάζ ο υπερελληνισμός τύπου Ζευς κλπ

Πηγή: dimpenews.com