4 Ιουλ 2013

Αχ Πανο... Αχ Προεδρε Πανο.

Αχ Πανο... Αχ Προεδρε Πανο. Τι ηταν αυτο πάλι εχθές. Χαμπάρι δεν πήρε ο Φόβος και ο Τρόμος των συγκυβερνώντων η ΚΟ των ΑΝΕΛ για την τεράστια και ταυτόχρονα μυστήρια αύξηση του Δημόσιου Χρέους. Τι έχει γίνει. ....Το Δημόσιο Χρέος αυξήθηκε (Τέλη Μαρτίου-Τέλη Μαιου) περίπου 11 δις ευρώ. Από 309 δις ευρώ (τέλη Μαρτίου) πήγε 320 δις ευρώ (τέλη Μαιου). Εύλογο το ερώτημα. Τι στο καλό έγινε και αυξήθηκε το Δημόσιο Χρέος κατά 11 δις ευρώ σε δύο μήνες. Ούτε πόλεμο να έκανε το Ελληνικό κράτος. Πραγματικά είναι πολύ μεγάλη, τεράστια  αύξηση. Για την οποάι δεν ρωταει και δεν μας πληροφορεί κανεις που οφειλονται.
Τώρα ομως αρχίζει το πρόβλημα για τους Έλληνες. Ο Φόβος και Τρόμος των συγκυβερνώντων η ΚΟ των ΑΝΕΛ δεν έβγαλε ούτε μία ανακοίνωση γι' αυτό το θέμα γιατί μάλλον δεν το πήρε χαμπάρι κανένας τους. Πέρα όμως από την πλάκα.
Τα είπαμε και θα τα ξαναπούμε. Δεν αρκούν αντί-μνημοναικές κραυγές καταγγελίας. Απαιτούνται συνέπεια, τεκμηρίωση και τακτική στην αντί-μνημοναική αντιπολιτευτική τακτική. Διαφορετικά αν απλώς φωνάζεις εναντίον του μνημόνιου ουσιαστικά βοηθάς την τρόικα και την μνημοναική προπαγάνδα.