23 Σεπ 2013

"ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ" ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ "ΝΑΖΙΣΜΟ". ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΠΡΩΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΣ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ
"...Παράλληλα, τίθενται σε διαθεσιμότητα, μέχρι την ολοκλήρωση της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, ο Διοικητής και...
ο Αξιωματικός Υπηρεσίας του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας και ο αστυνομικός - σκοπός της Αστυνομικής Διεύθυνσης, που εκτελούσε υπηρεσία το επίμαχο χρονικό διάστημα..".
Aπόσπασμα από την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το ξήλωμα του περιφερειάρχη Κασκάνη και παρασκήνιο που δεν θα ακούσετε από τα "βαποράκια" του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Ο κύριος αστυνομικός διευθυντής(πρώην μπουζουξης σε πανηγύρια)γλυτώνει το κεφάλι του , πάει σε ΕΔΕ που ουδείς γνωρίζει πότε θα τελειώσει και ξαναγυρίζει στο Σώμα. Γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι είναι κολλητός του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και ελεγχόμενος από την Εισαγγελία Εφετών για εκείνη την πολύ περίεργη υπόθεση με το σβήσιμο κλήσεων μέσω Κεδίκογλου, υπόθεση που είχε στείλει προς διερεύνηση το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην δικαιοσύνη. Και ουδείς γνωρίζει που έχει καταχωνιαστεί.
Ο δε διοικητής Ασφαλείας Χαλκίδος(κάποιος Γάτος)τοπικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για γιο πρώην αστυνομικού διοικητή της περιοχής ο οποίος κατεβαίνει για δήμαρχος Ψαχνών και είναι στέλεχος του Σαμαρά.
Κρίμα κύριε Παπαγιαννόπουλε. Τόσες επικύψεις για τη διάλυση του Σώματος. Κρίμα. Δεν περιμέναμε τόσο χαμηλές ηθικές "αντοχές".
Καταλάβατε πως θα ξεκαθαρίσει ο Δένδιας την αστυνομία από τα "σταγονίδια"; Όταν εκπληρωθούν τα "συμβόλαια" ξεκαθαρίσματος λογαριασμών απο ημετέρους.
http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=13923:m------------&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2