9 Σεπ 2013

Eξέλιξη-βόμβα στα Λαχεία: Eισαγγελέας για τις αποικιοκρατικές συμβάσεις των Λαχείων!

Eξέλιξη-βόμβα στα Λαχεία. Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου διέταξε επείγουσα προκαταρτική εξέταση για τις περίφημες συμβάσεις του ΟΠΑΠ με τις Intralot- Scientific Games.
Πρόκειται για την παραχώρηση 12ετούς άδειας για τα κρατικά λαχεία στην...
εταιρεία ειδικού σκοπού Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, την οποία σύστησε η σύμπραξη ΟΠΑΠ-Intralot-Scientific Games. Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Δεκέμβριο η σύμπραξη είχε πλειοδοτήσει στο σχετικό διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την αποκρατικοποίηση των κρατικών λαχείων, έναντι 190 εκατομ. ευρώ.
Τις ενστάσεις της για την συγκεριμένη σύμβαση έχει κατ΄επανάληψη εκδηλώσει η ΕΜΜΑ DELTA με προσφυγές της στην Δικαιοσύνη.
Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Δεκέμβριο η σύμπραξη είχε πλειοδοτήσει στο σχετικό διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την αποκρατικοποίηση των κρατικών λαχείων, έναντι 190 εκατομ. ευρώ. Τις ενστάσεις της για την συγκεριμένη σύμβαση έχει κατ΄επανάληψη εκδηλώσει η ΕΜΜΑ DELTA με προσφυγές της στην Δικαιοσύνη. H εταιρεία είχε αποστείλει προς το Μέγαρο Μαξίμου αίτημα για τη μείωση του ύψους των αμοιβών των προμηθευτών της εταιρείας Ελληνικά Λαχεία κατά 50%.
http://kourdistoportocali.com/articles/23624.htm