22 Ιαν 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ....κατι τους ταιζει ο προεδρας..Μήνυση Μαριά στον Ντινόπουλο επειδή τον είπε ..."Πασόκο" ΚΑΛΑ με τον Αργυρη ,αυτος δεν εχει ανταλλακτικο ΝΟΤΗ

ΝΟΤΗ πεφτεις σε πολυ χαμηλο επιπεδο να ασχολεισαι με τον ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ...
Άγρια κόντρα στη Βουλή ανάμεσα στον Αργύρη Ντινόπουλο και τον Νότη Μαριά κατά τη συζήτηση του αιτήματος άρσης του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας μετά από μήνυση που κατέθεσε ο βουλευτής των ..Ανεξάρτητων Ελλήνων για συκοφαντική δυσφήμιση.
Αυτό επειδή σε προεκλογικό πάνελ ο Αργύρης Ντινόπουλος τον είχε αποκαλέσει Πασόκο που το 2000 προπαγάνδιζε για να επανεκλεγεί ο Σημίτης.
Παίρνοντας πρώτος τον λόγο, ο Νότης Μαριάς παραδέχτηκε ότι κάποτε έδωσε αγώνες με το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ. Το εγκατέλειψε όμως, όπως ανέφερε, όταν ψήφισε το Μνημόνιο.
Αφού χαρακτήρισε συκοφαντικά τα όσα είπε σε βάρος του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ζήτησε την άρση της ασυλίας του.
Από την άλλη πλευρά, ο Αργύρης Ντινόπουλος τον χαρακτήρισε ως μετρ της πολιτικής κωλοτούμπας λόγω των κομμάτων που έχει αλλάξει.
Ο κ. Μαριάς ζήτησε την άρση της ασυλίας του κ. Ντινόπουλου αν δεν ανακαλέσει πανηγυρικά τις συκοφαντίες σε βάρος του, ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής.