9 Φεβ 2014

Τίτλοι τέλους για τους Οικολόγους-Πράσινους!

Ένα βήμα πιο κοντά στη διάλυση έρχονται οι...

Οικολόγοι-Πράσινοι μετά την παραίτηση και του Μιχάλη Τρεμόπουλου από την ευρωλίστα. ..


Ο πρώην ευρωβουλευτής είναι το δεύτερο σερί κορυφαίο στέλεχος του κόμματος που παραιτείται με αιχμές μετά τον Νίκο Χρυσόγελο. Τους λόγους της παραίτησής του σε επιστολή του ο  περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

«Από τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν οι παραιτήσεις σειράς σημαντικών στελεχών από την ευρωλίστα, φαίνεται σαφώς πως κλείνει ένας ολόκληρος κύκλος προσπαθειών για μια ενωτική, πολιτικά ισορροπημένη και επιτυχή πορεία των Οικολόγων Πράσινων ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου», αναφέρει και προσθέτει ότι «ολες οι προσπάθειες του τελευταίου μήνα αρκετών από μας προσέκρουσαν σε τοίχο και επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, που αναπαράγει την απογοήτευση στα μέλη και διευκολύνει τις φυγόκεντρες τάσεις στους Οικολόγους Πράσινους».

Την ίδια ώρα, κάνει λόγο για μεθοδευμένη διαμόρφωση της ευρωλίστας, αναπαραγωγή πελατειακών λογικών και συναλλαγές χωρίς αρχές, ενώ τονίζει ότι είναι φανερό, «πως κάποιοι έδειξαν στον Χρυσόγελο την πόρτα της εξόδου από το κόμμα και το ίδιο επιχειρούν να κάνουν και με όποιον δεν αποδέχεται τα νέα "δεδομένα"».

«Προσωπικά δεν επιδίωκα να βγω ευρωβουλευτής, όπως είχα γράψει και πει εξαρχής ούτε όμως και είναι στο χέρι μου πια να συμβάλλω σε ένα καλό αποτέλεσμα, όπως επιδίωκα. Γι' αυτό και δεν έχει νόημα η παρουσία μου στην ευρωλίστα, όπως είχα διαπιστώσει και πει στο ΠΣ στις 18.1, δίνοντας και λίγη ακόμη πίστωση χρόνου», σημειώνει ο κ. Τρεμόπουλος.

http://www.parapolitika.gr/