13 Φεβ 2014

Ο Θύμιος των ταξί..

Απο μαλλι παντως σκιζει...
«Η σταυροδοσία στις ευρωεκλογές ξυπνά τα πιο πρωτόγονα ένστικτα της παράταξής μας» μου έλεγε χθες στέλεχος της ΝΔ, με μακρά θητεία στο εξωτερικό....

Τελευταίο κρούσμα η – μεταξύ σοβαρού και αστείου – φήμη περί της υποψηφιότητας του πρόεδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων, κ. Θύμιου Λυμπερόπουλου, ενός δημοφιλέστατου στους ταξιτζήδες και sui generis συνδικαλιστή, την προσωπικότητα του οποίου εμπέδωσε σύσσωμο το Πανελλήνιο το 2011, όταν ο τότε υπουργός Υποδομών, κ. Γιάννης Ραγκούσης επιχείρησε να απελευθερώσει από τα δεσμά της συντεχνίας το επάγγελμα του ταξί.
Ωστόσο, μου είπε, αναφέρει ο “Βηματοδότης” πως υπάρχει ένα πρόβλημα, που δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι έχει διαγραφεί από τη ΝΔ.
Παρεμπιπτόντως, στο παλιό υπουργείο Μεταφορών, όπου ο πρόεδρος των ταξιτζήδων παραμένει προσφιλές θέμα συζήτησης, απουσιάζει αρκετές ώρες την ημέρα το τελευταίο διάστημα ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και πρώην γενικός διευθυντής της ΝΔ, κ. Μενέλαος Δασκαλάκης, ο οποίος φαίνεται να δίνει βάρος στα κομματικά του καθήκοντα.
http://lykavitos.gr/archives/88968