12 Φεβ 2014

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΝΔ! Zoρρό για τους νοικοκυραίους της δεξιάς που τους έκλεψαν τα ακίνητα ο Πολύδωρας!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Συγγρού για το φαινόμενο Πολύδωρας καθώς καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που θέλουν τα παλαιά τζάκια της δεξιάς να συσπειρώνονται και,,,
να στηρίζουν την πρωτοβουλία των Ζώη-Βύρωνα.
Η Ένωση για τον Λαό και την Πατρίδα γίνεται tralk of the town και στην κυριολεξία σπάει τα κοντέρ. Έχει όλες τις προδιαγραφές να ξεπεράσει την ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά. Στο πρόσωπό του οι νοικοκυραίοι της δεξιάς που τους άρπαξε την περιουσία ο Βενιζέλος  βλέπουν τον Ζορρό που θα πάρει μια δημιουργική εκδίκηση.
Ο Βύρωνας δεν έχει λόγους να κραυγάσει όπως οι χρυσαυγίτες και οι υπόλοιποι λαικιστές ανεγκέφαλοι που υπάρχουν επειδή δηλώνουν αντιμνημονιακοί. Είναι από τους λίγους που ενώ έφυγαν από το μαντρί μπορούν να τους κλείσουν το μαγαζί.
Ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΙ σημείωσε πως θα πρέπει να οργανωθούν οι «αντιρρήσεις και οι αντιδράσεις» και έκανε εκτενή αναφορά στο ζήτημα του ελληνικού χρέους παραθέτοντας ιστορικά παραδείγματα όπως λόγου χάρη το Συμβούλιο του Λονδίνου το 1953, όταν ρυθμίστηκαν οι οφειλές της Γερμανίας με «κούρεμα».
«Δεν υπάρχει διέξοδος δίχως βαθύ κούρεμα, δίχως διαγραφή χρέους», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Πολύδωρας, ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να πουν «όχι» οι Ευρωπαίοι στις προτάσεις του, επεσήμανε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Θα τους πάω για γενοκτονία».
http://kourdistoportocali.com/post/33233/polydoras