1 Απρ 2014

Oι ΑΝΕΛ ΣΤΟ ηρακλειο στηριζουν Ν.Δ!!!!1

Ο Κώστας Δαμαβολίτης, πολιτευτής ΑΝΕΛ Ηρακλείου Κρήτης, πρώτος επιλαχών τον Ιούνιο του 2012 με 4000 σταυρούς, δεύτερος πίσω από το Νότη Μαριά! Κατεβαίνει υποψήφιος με το Βασίλη Λαμπρινό, υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, που υποστηρίζεται από τη ΝΔ και τη Δημάρ!!!!!!

Την προσχώρηση του στην "τριανδρία"ανακοίνωσε μέσω του CretePlus.gr, το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Κώστας Δαμαβολίτης, κάνοντας γνωστό μέσα από αυτή την κίνηση ότι και το συγκεκριμένο κόμμα, στηρίζει την προσπάθεια
Ο κ. Δαμαβολίτης αναμένεται να δώσει το παρών στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού που θα γίνει την Τρίτη στην αίθουσα "Ανδρόγεω" στις 6 μ.μ.
Μια κίνηση, συμβολική, αλλά και ουσιαστική, μιας και όπως δήλωσε ο ίδιος στο CretePlus.gr πιστεύει σε αυτή την κίνηση και στην προσπάθεια που πραγματοποιείται, με στόχο την αλλαγή σελίδας στο Ηρακλειο.
Πρώτη ομιλία
Ο κ. Λαμπρινός, για πρώτη φορά αναμένεται να μιλήσει ανοιχτά για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με εκείνον στα ηνία της κίνησης, κάνοντας λόγο παράλληλα για τις προτεραιότητες και το πρόγραμμα του συνδυασμού του

Ο υποψήφιος Δήμαρχος θα είναι φυσικά πλαισιωμένος από τους Γρηγόρη Πασπάτης και Πέτρο Ινιωτάκη, καθώς και από όλους εκείνους που έχουν εκφραστεί θετικά σε αυτή την κίνηση.

"Ανέλαβα την ευθύνη να ηγηθώ  μιας ανεξάρτητης κίνησης δημοτών με σκοπό  να αναδείξουμε   το Ηράκλειο σε πόλη αντάξια  της ιστορίας και του πολιτισμού της.

Είμαστε  έτοιμοι να εξαντλήσουμε  τις δυνάμεις μας για να ξαναφέρουμε,   εν μέσω κρίσεως,   το χαμόγελο  στα χείλη  των συμπολιτών  μας και την υπερηφάνεια  στην καρδιά τους.

Όραμα  μας είναι ένα αυτοδιοικούμενο Ηράκλειο, ένας δήμος  που ενώνει και ενεργοποιεί τους πολίτες, στέκεται πλάι στους αδύναμους  και αξιοποιεί  το πλουσιότατο δυναμικό αυτής  της  πόλης. Καλούμε όσους  συμμερίζονται  το ίδιο όραμα  να στηρίξουν    την προσπάθειά μας. Ξεκινάμε σήμερα", είχε αναφέρει ο κ.  Βασίλης Λαμπρινός χαρακτηριστικά οταν έγινε γνωστό ότι θα ηγηθεί της ...τριανδρίας.

Α.Κ.
CretePlus.gr