28 Αυγ 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ τα δήθεν ΦΘΗΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ για τα ΜΜΜ από τον ΟΑΣΑ!



ει“Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά αυτο το κείμενο καθώς και το λινκ που ακολουθεί και ενημερώστε τον φτωχό και άνεργο κόσμο ότι από 1ης Σεπτεμβριου η μετακινηση με τα μεσα μαζικης μεταφορας γινεται πολυ ακριβοτερη απο οτι ηταν μεχρι σημερα! Παρακαλω αποκαλυψτε πως μας ..
εμπαιζουν για δηθεν φθηνοτερα εισιτηρια οταν ακριβαινουν το ελαχιστο κοστος μετακινησης απο €1,40 σε €2,40 και καταργουν την φτηνη καρτα λεωφορειου του φτωχου των €20 και τον υποχρεωνουν να παρει καρτα για Μετρο και λεωφορείων των €30 εστω και αν δεν εξυπηρετείται απο το Μετρο στην περιοχη του! Καταδικαζουν δηλαδη 1,3 εκατομυρια ανεργους να κατσουν στο σπιτι τους να κοιτανε το ταβανι αφου ΔΕΝ μπορουν να μετακινηθουν με τετοιες τιμες καρτων και εισιτηριων και χωρις καμια προβλεψη για εκπτωση ουτε στο ελαχιστο! Πως θα ψαξουν για δουλεια; μηπως με τηλεπαθεια; Αλλα βεβαια αυτοι που αποφασιαν αυτα τα νεα τιμολογια δεν εχουν ψαξει μαλλον ποτε για δουλεια με ή χωρις τα μεσα συγκοινωνιας γιατι τους ταιζανε στο στομα μεσω του κομματικου σωληνα αμεσης επαγγελματικης αποκαταστασης!
Στο κατω μερος της επισημης σελιδας του ΟΣΥ
(http://www.osy.gr/ethelsite/pages/tickets.php) αναφερεται σαν υποσημειωση:
“Από 1/9/2014 καταργείται η δυνατότητα δεύτερης επικύρωσης”
Αυτο σημαινει οτι ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ το ενιαιο εισιτηριο πολλαπλων διαδρομων των 90 λεπτων και αντικαθισταται με ενα μιας διαδρομης των 70 λεπτων! Δηλαδη για καποιον που δεν χρειαζεται ή δεν μπορει λογω ανεργιας να μετακινειται καθημερινα για να αξιζει να παρει καρτα θα πληρωνει πολυ ακριβα το δηθεν νεο φθηνοτερο τιμολογιο αφου δεν θα μπορει να χρησιμοποιησει το εισιτηριο για να παει καπου και να γυρισει σε 1,5 ωρα οπως συνεβαινε μεχρι τωρα και εξυπυρετουσε πολυ κοσμο ανεργο που πεταγοταν να ψωνισει κατι ή να κανει μια δουλεια στα γρηγορα και να γυρίσει! Εκει δηλαδη που καποιος πληρωνε €1.40 μεχρι τωρα θα πληρωνει πλεον €1,20+€1,20=€2,40 για την ιδια διαδρομη!!!
Παρακαλω ελέγξτε το επισημο λινκ για να δειτε μονοι σας ποσο επιμελως το αποσιωπουν στο τελος για να περασει απαρατηρητο….Ενημερωστε το κοσμο για να υπαρξει αντιδραση μπας και συγκινηθει κανενας καρεκλοκενταυρος πολιτικαντης και φιλοτιμηθει να βγει απο την τεθωρακισμενη Μερσεντες του και να νοιαστει επιτελους για τον φτωχο και ανεργο κοσμο που απειλείται με εγκλεισμο στο σπιτι του λογω της ανεγκεφαλης νεας τιμολογιακης πολιτικης του ΟΑΣΑ!”
ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΝΟΠΗΣ