26 Αυγ 2014

Αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές στην Ίμπιζα για νιόπαντρο ελληνικό ζευγάρι!



seat ibiza. diakopesΦωτογραφία από νεαρό ζευγάρι Γάλλων που έδωσε την ιδέα για μία οικονομική πρόταση φαντασμαγορικών διακοπών στους συμπατριώτες μας.
Από την αυλή του εξοχικού του σπιτιού που βρίσκεται στην εξωτική ...
Νέα Λούτσα και χωρίς καθόλου περιττά οδοιπορικά έξοδα, κατάφερε τελικά μετά από πολύ καιρό προσμονής να εκπληρώσει το μεγάλο του όνειρο να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην πανέμορφη Ίμπιζα νιόπαντρο ελληνικό ζευγάρι με καταγωγή τα Πατήσια Αττικής.

Οι νεόνυμφοι Κώστας και η Ελένη που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν δέκα μόλις μέρες, κατόρθωσαν στις αρχές του Αυγούστου με έναν ξεχωριστό και άκρως οικονομικό τρόπο να επισκεφθούν με τη σειρά τους το μαγικό Ισπανικό νησί. συνδυάζοντας άψογα τις καλοκαιρινές τους διακοπές με ένα ταξίδι του μέλιτος σε μία παγκοσμίου φήμης καλοκαιρινή τουριστική περιοχή.
To μόνο που χρειάστηκε για να εκπληρωθεί το όνειρο του ζευγαριού για διακοπές σε ένα μαγευτικό Ισπανικό νησί με ξεχωριστή φήμη και ιδιαίτερα μεγάλη τουριστική κίνηση ήταν η μετατροπή ενός παλιού αμαξιού Seat Ibiza σε αυτοσχέδιο τζακούζι.
Η έξυπνη αυτή μετατροπή του αυτοκινήτου σε μέρος που δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από το γνωστό Ισπανικό νησί επετεύχθη με το κόψιμο όλου του επάνω μέρους του αυτοκινήτου και την μεταφορά ικανοποιητικής ποσότητας καυτού νερού στο υπόλοιπο μέρος του οχήματος.
Το εσωτερικό του αυτοκινήτου μετασκευάστηκε από το ζευγάρι για να φιλοξενήσει όλα τα κινούμενα μέρη του αμαξιού που είναι αναγκαία για την λειτουργία του τζακούζι, ενώ τα εξωτερικά panels, οι τροχοί και το σασί του οχήματος συνθέτουν το εξωτερικό κέλυφος της πισίνας.
«Εδώ και πολλά χρόνια επιθυμούσαμε αφάνταστα να επισκεφθούμε την μαγευτική Ίμπιζα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.
Τα σχέδιά μας όμως πάντα μένανε στον αέρα αφού η οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζουμε εδώ και καιρό δεν μας άφηνε περιθώρια για να πραγματοποιηθεί το όνειρο του ταξιδιού μας στον κορυφαίο αυτό τουριστικό προορισμό της Ισπανίας.
Τελικά στις αρχές του Αυγούστου το όνειρό μας επιτέλους πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.
Το παλιό αυτοκίνητο του άντρα μου, του Κώστα με ορισμένες απαραίτητες τροποποιήσεις και βελτιώσεις στις οποίες προβήκαμε έκανε τις διακοπές μας στην Ίμπιζα να γίνουν πραγματικότητα!
Η διαμονή μας στην Ίμπιζα πρόκειται να διαρκέσει μέχρι τις αρχές του Σεπτεμβρίου.
Έχουμε ήδη συμπληρώσει 15 μέρες εδώ μέσα και νιώθουμε υπερβολικά τυχεροί που καταφέραμε να φτάσουμε στην Ίμπιζα χωρίς να φύγει από την τσέπη μας ούτε ένα ευρώ».
δήλωσε χαρακτηριστικά στο komikotragiko η 30χρονη Ελένη που απολαμβάνει μαζί με τον Κώστα τις μαγευτικές διακοπές της στην Ίμπιζα εδώ και μισό μήνα!http://komikotragiko.wordpress.com