18 Νοε 2014

Υπουργικά ταξίδια στη Νέα Υόρκη – για τουρισμό ,διασκέδαση και ψώνια – με χρήμα των “κορόιδων”!



ypourgoi-forum-NYΤέσσερεις(!!!) υπουργοί σε ολιγόωρο…”φόρουμ” (1η Δεκεμβρίου, στο Metropolitan Club, Manhattan) γιά την…”ανάπτυξη” και… ”επενδύσεις”στην Ελλάδα : Κων/νος Σκρέκας, Μιλτ. Βαρβιτσιώτης, Χρ. Σταϊκούρας, Ασημ. Παπαγεωργίου. Πολλά τα συνέδρια γιά ..
προσέλκυση -υποτίθεται- επενδύσεων τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό η Ελλάδα…βούλιαξε από…επενδύσεις. Τα μικρο-”φόρουμ” στη Νέα Υόρκη και αλλού, με τα μηδενικά αποτελέσματα που επιχορηγούνται από την Ελλάδα, αποτελούν μιά καλή αφορμή γιά τουριστικά ταξίδια και ψώνια, υπουργών, πολιτικών, με ή χωρίς τον αποτυχημένο ”φελλό” ταξιδευτή-υφυπουργό, Notis Mitaracchi. Ποιός ηλίθιος θα επενδύσει σήμερα στην Ελλάδα, έχοντας να αντιμετωπίσει τα δύο ”τέρατα”, δηλ. διεφθαρμένους-μιζαδόρους πολιτικούς και δημόσιες σάπιες-διεφθαρμένες, μιζαδόρικες κρατικές υπηρεσίες;
Σημ. 1 (kalami.net): Προτείνουμε η υπουργική πολυμελής αντιπροσωπεία (μαζί με τους συνοδούς της) αφού διευρυνθεί με 2-3 ακόμα ”άχρηστα λαμόγια”, υπουργικά και μη, να έρθει στη Νέα Υόρκη με το ”πρωθυπουργικό αεροσκάφος” (τώρα που η Ελλάδα βγήκε από τα… μνημόνια και έχει… ανάπτυξη), γιά ”να γίνει επενδυτικός ντόρος” και να επωφεληθούν ακριβά εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα και…στρηπτιτζάδικα Μανχάτταν, όπως συνηθίζεται με τις ελληνικές υπουργικές αποστολές.
Σημ. 2 (kalami.net) : Αν στην αποστολή προστεθεί και κάποια υπουργίνα, με τον ”γκόμενο-συνοδό ασφαλείας”, τότε ακόμα καλύτερα και για τον…τουρισμό.
http://www.makeleio.gr/?p=211747