24 Ιαν 2015

Τα μικρά κόμματα: οι ρυθμιστές του χάους!

Ξημέρωσε η παραμονή των Εθνικών εκλογών του ιστορικού έτους 2015. 

Από το 2012 έως και σήμερα τα μικρά κόμματα ή όπως τα ονομάζω η ... "Συμπολιτευόμενη Αντιπολίτευση" έπαιξαν
το ρόλο τους στο διαίρει και βασίλευε της Ελλάδας. Τα μικρά κόμματα. Τα κόμματα που ελέω έλλειψης αυτοδυναμίας του πρώτου κόμματος στις τελευταίες εκλογές πήραν αυτοβούλως το χαρακτηρισμό του ... "ρυθμιστή" και μας ... ρύθμισαν μέσω των συνασπισμών τους κατάλληλα: μια κοινωνία σε διάλυση, μια οικονομία στάχτες και μια χώρα δίχως μέλλον.

Τα μικρά κόμματα, οι ρυθμιστές του χάους. Οι κηφίνες του 3% που ενώ γνωρίζουν πως η κοινωνία τα έφερε στο 3% είτε με την αγανακτισμένη ψήφο είτε με την αποδοκιμασία της για αυτά, επιμένουν να αποπροσανατολίζουν τους ψηφοφόρους ότι δίχως εκείνα δεν υπάρχει επόμενη μέρα για το πρώτο κόμμα! Οποία πλάνη! 

Η κοινωνία μας έχει επιτέλους καταλάβει πως η μόνη δύναμη που θα μας βγάλει από την αδιέξοδη και ατέρμονη κατάσταση - του σπιράλ θανάτου που έχουμε μπει - είναι η δυναμική του ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ! Δεν υπάρχει το "τρίτο κόμμα ο ρυθμιστής". Υπάρχει μόνον η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ του ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ και αυτήν θα επιλέξω σε αυτές τις εκλογές. 

Το 2012 διαμαρτυρηθήκαμε ψηφίζοντας και στηρίζοντας μικρά κόμματα τα οποία μας πρόδωσαν βολεμένα στην ηρεμία και στη γαλήνη των βουλευτικών τους αποζημιώσεων. Το 2015 παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας και δεν την αφήνουμε σε δήθεν "ρυθμιστές" - δεν είναι η λύση και σίγουρα δεν είναι το ζητούμενο. Το 2015 ψηφίζουμε για ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ και όχι για αδύναμη κυβέρνηση συνασπισμού των μικρών κομμάτων! 

Δεν θέλω τον Κουβέλη, το Βενιζέλο, τον Παπανδρέου, τον Θοδωράκη, τον Καμμένο και τους λοιπούς να εστιάζουν στην τηλεοπτική κάμερα και να μου πουλούν την ψεύτικη ελπίδα τους με πομφολογίες και ύφος "ρυθμιστή" που θα "τραβήξει το αυτί της κυβέρνησης". Ο μοναδικός ρυθμιστής της κυβέρνησης θα είναι ο Ελληνικός λαός με την επιλογή του να εκλέξει αυτοδύναμη κυβέρνηση αυτή τη φορά. Τα ψέματα τελείωσαν, η ώρα της ευθύνης ήλθε για τον Έλληνα ψηφοφόρο, όπως και η τελευταία του ευκαιρία να διασώσει ότι απέμεινε από την καταστροφική πολιτική των συγκυβερνήσεων. 

Μόνον με αυτοδύναμη κυβέρνηση ο λαός μας θα είναι πραγματικά ενωμένος και αποφασισμένος να στείλει το ηχηρότερο μήνυμα που υπάρχει για την καταστροφή που του επεβλήθη: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Η ΕΛΠΙΔΑ ΗΡΘΕ! 

Καλή ψήφο! 
Μαρία Πολύζου.