28 Απρ 2015

Της διαπλοκής το ΚΑΓΚΕΛΟ! Κουνιάδος του Ηλία Μόσιαλου ο Γιώργος Χουλιαράκης!…

D

Ο Γιώργος Χουλιαράκης ο επικεφαλής του Σώματος Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων πρώτος τη τάξει διαπραγματευτήςτης ελληνικής κυβέρνησης, «αθέατος» επί μήνες στα μέσα ενημέρωσης, σε πλήρη αντιδιαστολή με τον…
τυπικώς προϊστάμενο του Γιάνη Βαρουφάκη.

Καμιά δήλωση, καμιά συνέντευξη, καμιά διαρροή, καμιά φωτογραφία.
Το πρόσωπο του άγνωστου Γιώργου Χουλιαράκη μας «αποκαλύφθηκε» όταν στο πρόσφατο ταξίδι του πρωθυπουργού στο Βερολίνο ο Αλέξης Τσίπρας τον παρουσίασε στην Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκέλα Μέρκελ.
Αποτελεί όμως και το «πειστήριο» ποιος τελικά κέρδισε στον υπόγειο «πόλεμο των…ακης» που εξελίχθηκε το προηγούμενο διάστημα στους κόλπους της κυβέρνησης!
Ενταγμένος στην Αριστερά από τότε, χωρίς δογματισμό, φανατισμό και ιδεοληψίες.
Αφοσιωμένος στις ιδέες. Σχεδόν θρησκευτικά προσηλωμένος στην επιστήμη του. Κλειστός, εσωστρεφής και χαμηλών τόνων αλλά και απόλυτα «δοσμένος» σε όσους κατάφερναν να πάρουν το εισιτήριο για τον στενό κύκλο των φίλων.
«Ο Γιώργος δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα κοινωνικός αλλά με όποιον δενόταν έκανε σχέσεις ζωής» αναφέρει ο ίδιος άνθρωπος.
 Από τα ελάχιστα πράγματα που ξέρουμε για την προσωπική του ζωή είναι ότι είναι παντρεμένος με μια Ισπανίδα και λατρεύει την αδελφή του Λιλή Χουλιαράκη η οποία είναι καθηγήτρια στο LSE και παντρεμένη με τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, επίσης πανεπιστημιακό Ηλία Μόσιαλο.
Ο στόχος της διαπραγμάτευσης έχει καταλάβει πλέον ολόκληρη τη ζωή του.
Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γ. Χουλιαράκης είναι ο πέμπτος που ορίζεται επικεφαλής του ΣΟΕ μέσα στην κρίση – μετά τους Γ, Ζανιά Π,Τσακλόγλου, Χριστ. Στεφανάδη, Τάσο Αναστασάτο, την ώρα που ο μέσος όρος «θητείας» στο ίδιο πόστο στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες είναι 10-15 χρόνια.
μακελειο