28 Μαΐ 2015

Δυο «σώγαμπροι» τσακώνονταν σε ξένο αχυρώνα

Ευάγγελος Αντώναρος και Άδωνις Γεωργιάδης «πλακώνονται» τις τελευταίες ώρες στο twitter στις πλάτες της κεντροδεξιάς παράταξης. 
 
Όλα άρχισαν όταν το στέλεχος της Τράπεζας Επενδύσεων Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε στο twitter ότι «η κεντροδεξιά πρέπει να απαλλαγεί από τα βαρίδια, τους σώγαμπρους και τα εμμονικά στοιχεία που τη γκρεμίζουν στο 15%. Τώρα. Όχι αύριο». 
 
Η απάντηση ήρθε από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε: « Αγαπητέ φίλε Βαγγέλη ψυχραιμία...στο 15% μας πάει και η γκρίνια να ξέρεις...με σεβασμό!»
 
Με νεώτερο τουίτ ο κ. Αντώναρος σχολίασε: «Επιφυλάσσω στον εαυτό μου το δικαίωμα να αποφασίζω με ποιους συνομιλώ πολιτικά και με ποιους όχι. Έτσι απλά», για να απαντήσει και πάλι με ενόχληση ο Άδωνις Γεωργιάδης:  «Ο λαός με την ψήφο του καθορίζει με ποιους θέλει να μιλάμε στις Δημοκρατίες, εκτός αν κάποιοι βάζουν τον εαυτό τους υπεράνω».
 
Σ.Σ.
 
Το φαινόμενο Αντώναρος αλλά και η περίπτωση Γεωργιάδη τείνουν να ξεπεράσουν τα όρια της γραφικότητας αλλά και του πολιτικού εξευτελισμού της κεντροδεξιάς παράταξης.
 
Για να το ξεκαθαρίσουμε: Ο Ευάγγελος Αντώναρος ( έχει προσληφθεί στην Τράπεζα Επενδύσεων με παχυλό μισθό)  μιλάει μήπως εκ μέρους του Κώστα Καραμανλή; Ασκεί κριτική στη Νέα Δημοκρατία γιατί έχει κάνει κάποια συνεννόηση με τον πρώην Πρωθυπουργό; Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως όχι. Συνεπώς είναι φανερό ότι εκμεταλλεύεται την σχέση εργασίας που είχε με τον Καραμανλή όταν ήταν Πρωθυπουργός προκειμένου να έχει ρόλο στο πολιτικό σύστημα.
 
Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης- εκ των κλασσικών υβριστών της Κυβέρνησης Καραμανλή- μιλάει άραγε εκ μέρους του κ. Σαμαρά; Δεν το πιστεύουμε. Οι μνημονιακές του εμμονές έχει μήπως την εντύπωση ότι εκφράζουν τον μέσο ψηφοφόρο της ΝΔ; Όχι, σίγουρα όχι.
 
Η κεντροδεξιά η οποία εκφράζεται από το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν έχει ανάγκη τέτοιου είδους πολιτικούς ακροβατισμούς οι οποίοι έχουν ως μοναδικό στόχο τον εκμαυλισμό της κοινής γνώμης.
 
Τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και ο κ. Καραμανλής έχουν υποχρέωση να τοποθετηθούν απέναντι στο νοσηρό φαινόμενο και να δώσουν τέλος στην κακόγουστη οπερέτα των διάφορων αυτόκλητων υπερασπιστών της παράταξής τους. Γιατί όλοι αυτοί δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να προσβάλλουν με τον χειρότερο τρόπο όλους εκείνους που κάθε φορά τους δίνουν την ψήφο τους.
 
Newpost.gr