11 Ιουν 2015

ΩΠΑ! Τι τρέχει με γνωστό ποδοσφαιριστή και την Ντούβλη; Πάμε στο ψητό… (ΒΙΝΤΕΟ)


OLI

Εθεάθησαν σε δημοφιλή παραλία στη Μύκονο, ενώ η κάμερα έπιασε τον γνωστό άσο τη στιγμή που φλέρταρε τηνεκρηκτική ξανθιά!

Ψαρώσατε; Δεν πρόκειται για τη Μαριάννα Ντούβλη, την πρώην πορνοστάρ. Ο λόγος για την -επίσης εντυπωσιακή- Σάντυ Ντούβλη, την αδερφή του πρώην άνδρα της Μαριάννας, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική και έρχεται στην Ελλάδα κάθε χρόνο για διακοπές.
Η σέξι κουνιάδα της πρώην ηθοποιού των ταινιών πορνό της Sirina, είναι ένα κορίτσι με πλούσια προσόντα. Δεν έχει φτάσει στο σημείο, βέβαια, να μιμηθεί τη Μαριάνα και να πρωταγωνιστήσει σε ροζ DVD, αν και πολλοί θα το ήθελαν, για ευνόητους λόγους…
Η καυτή Σάντυ βρέθηκε σε δημοφιλή παραλία της Μυκόνου και έτυχε να καθίσει πολύ κοντά στον Φελίπε Σαντάνα! Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο αμυντικό που φέτος πέρασε και δεν ακούμπησε στον Ολυμπιακό.
Η κάμερα, μάλιστα, τσάκωσε τον ποδοσφαιριστή την ώρα που φλέρταρε με την Ντούβλη! Ο Σαντάνα κέρασε ένα ποτό την ξανθιά σεξοβόμβα, αφού προφανώς …αναστατώθηκε από τα πλούσια προσόντα της.
Τώρα, τι έγινε στη συνέχεια κι αν ο Βραζιλιάνος στόπερ κατάφερε να …ρίξει την κουνιάδα της Μαριάνας δεν το ξέρουμε. Δείτε, πάντως, πώς ο Σαντάνα ξεκίνησε το καμάκι στο παρακάτω βίντεο…
ntouvli
makeleio