28 Ιουλ 2015

Με την ψήφο της... Μαρούπα των ΑΝΕΛ και η παρτενερ του Θωμαιδη στον ΣΚΑΙ(παρων σε καθε εκπομπη του ως αμεροληπτη !!!) χάνει την υπόθεση στην ΕΕΑ η ΑΕΚ










Αρνητική για την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη φέρεται να είναι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η απόφαση της ΕΕΑ σχετικά με την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ περί ασυμβίβαστου λόγω ΟΠΑΠ


Μετά την ισοψηφία της προηγούμενης εβδομάδας (3-3), η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αυτή τη φορά και μετά τις εξηγήσεις που έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πήρε απόφαση και αυτή φέρεται να είναι αρνητική για την ΑΕΚ.
Σύμφωνα με το SDNA και τον Αρη Ασβεστά, το μέλος της ΕΕΑ και υποψήφια βουλυετής των ΑΝΕΛ, Ειρήνη Μαρούπα, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα είχε ψηφίσει «λευκό», δεν πείστηκε από όσα είπε στην Επιτροπή ο Δημήτρης Μελισσανίδης και αποφάσισε να ψηφίσει υπέρ της καταγγελίας του Ολυμπιακού.
Έτσι, με ψήφους 4-3 η καταγγελία του Ολυμπιακού κρίνεται βάσιμη και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα πρέπει να υποστεί τις επιπτώσεις.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτές δεν θα είναι ιδιαίτερα σκληρές για την ΑΕΚ και θα μείνουν σε οικονομικό επίπεδο. Η ΠΑΕ αναμένεται να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο, πιθανότατα όχι ιδιαίτερα υψηλό, ενώ παράλληλα δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή της στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.
http://www.aek365.com/