1 Ιουλ 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥ ΓΓ ΟΤΟΕ: Οι καυτές αλήθειες και τα μεγάλα ψέμματα γύρω από τα capital controls – Πώς εξαπάτησαν τον Παυλόπουλο για τις συντάξεις (ντοκουμέντο)


milonopoulos
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε στο «Χωρίς Αναισθητικό» και στον Γιώργο Τράγκα ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας τραπεζοϋπαλλήλων (ΟΤΟΕ)..
Αχιλλέας Μυλωνόπουλος για το κλείσιμο των τραπεζών και τα capital controls.

Ο κ. Μυλωνόπουλος έκανε λόγο για εξαπάτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας από την Κυβέρνηση, αφού στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που έχει υπογράψει αναφέρεται ρητά ότι «Η καταβολή των συντάξεων εξαιρείται από τους περιορισμούς τραπεζικών συναλλαγών της παρούσας».

fek_pnp
Ο Γ.Γ. της ΟΤΟΕ αναφέρθηκε στις πιέσεις της Κυβέρνησης να παραμείνουν ανοικτές οι τράπεζες κάτι που αν γινόταν τώρα θα είχε επέλθει η ολική καταστροφή.
Παράλληλα επεσήμανε ότι όλα πλέον εξαρτώνται από τις προθέσεις του κ. Ρεγκλιν προέδρου του EFSF που μας δάνειζε. Αν ζητήσει τώρα τα δανεικά πίσω αφού έχει λήξει το πρόγραμμα, τότε οι τράπεζες μπαίνουν σε εκκαθάριση που σημαίνει οριστικό κλείσιμο των τραπεζών, απολύσεις όλων των εργαζομένων και εξαφάνιση των καταθέσεων.
http://www.crashonline.gr/