3 Αυγ 2015

Αρρωστημένες καταστάσεις σε Kυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία!


afisa
Αρρωστημένο πολιτικό σκηνικό. Νοσηρές πολιτικές καταστάσεις. Μια κυβέρνηση διχασμένη. Ένα κυβερνών κόμμα στα δύο. Πολιτικά αλλήθωρο.
Το ένα μάτι βλέπει τι μνημόνιο και το άλλο φωνάζει «ζήτω η δραχμή, το αντιμνημόνιο, οι εθνικοποιήσεις, η φιλία με τη Μόσχα».
Γράφει ο Insider
Σχιζοφρενική η αξιωματική αντιπολίτευση. Έχει υπηρεσιακό πρόεδρο που θυμίζει «αντίκα» του Ράλι Ακρόπολης όταν ξεκίνησε πριν από δεκαετίες και στον ελληνικό κινηματογράφο έπαιξαν ο Κακαβάς και ο Τζανετάκος. Δεν έχει ηγεσία εκλεγμένη.
Δεν έχει διοίκηση που να εμπνέει το κόσμο και να κάνει αυτό που επιτάσσει το Σύνταγμα και ο θεσμικός ρόλος της: Επικοιδομητική αντιπολίτευση και κριτική σε όλες τις κυβερνητικές αποφάσεις.
Κανείς δεν ξέρει εάν ο Μεϊμαράκης είναι αρχηγός ή απλά υλοποιεί τα «θέλω» του Σαμαρά, του Καραμανλή και των άλλων δελφίνων. Όπου τη πέφτει η κυβέρνηση (βλέπε Παπασταύρου) σπεύδει άκριτα να στηρίξει. Την ίδια ώρα παίζοντας το ρόλο ενός βερολινέζικου υποκαταστήματος φωνάζει «ζήτω η νέα συμφωνία» και υποστηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ψιθυρίζοντας στο αυτί του «μείνε σε παρακαλώ, μείνε πρωθυπουργός».
Η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη επιστρέψει στην εποχή των τζακιών και απλά ο Βαγγέλης προσπαθεί να βρει σπίρτα και προσάναμα για να ανάψει το τζάκι στη Ρηγίλης. Δίπλα του οι συμμετέχοντες στη διοίκηση είναι αντικειμενικά πολιτικά ανύπαρκτοι και όταν περπατάνε στους διαδρόμους του κόμματος από τα σακάκια τους πέφτει ναφθαλίνη ενώ στον αέρα εκτινάσσεται σκόρος.
Αρρωστημένες καταστάσεις. Ο Πανούσης φωνάζει «εδώ και τώρα εκλογές», ο Σταύρος Θοεδωράκης φτύνει στο κόρφο του μόλις το ακούει, η Φώφη Γεννηματά ψιθυρίζει «να βγάλουμε το Φθινόπωρο και βλέπουμε», και σύμφωνα με πληροφορίες που διαγχέονται, ο Λαφαζάνης και όχι μόνον, ετοιμάζει κόμμα.
Σίγουρα πρέπει να βάλει το χέρι η Μεγαλόχαρη, τώρα το δεκαπενταύγουστο για να μην δούμε την οριστική διάλυση των τραπεζών και του Χρηματιστηρίου εξαιτίας όλων αυτών των ανίκανων που συγκυριακά βρέθηκαν τόσο στη κυβέρνηση όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση.
http://www.crashonline.gr/