8 Φεβ 2016

ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΜΗΠΩΣ ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ;

Η κυβέρνηση δεν μπορεί. Η αντιπολίτευση κάθε άλλο, παρά έτοιμη είναι. Το κυριότερο όμως; Ο λαός δεν μπορεί άλλο. Δεν αντέχει τα βάρη των «υποχρεώσεων», που δανειστές-δυνάστες του επιβάλλουν. Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει το πισωγύρισμα της δραχμής. Μία κρίση που θα τα τινάξει όλα στον αέρα και από την οποία κανείς ….
δεν θα μείνει αλώβητος. Πολιτικό σύστημα, επιχειρηματίες, η ίδια η κοινωνία θα πρέπει να μάθει να ζει διαφορετικά. Δυστυχώς και οι κρατούντες και ο λαός δεν αντέχουν άλλο. Οι εκλογές είναι απλώς χάσιμο χρόνου. Θα έλθει ο Μητσοτάκης και; Τα ίδια και χειρότερα, θα του επιβάλλουν οι δανειστές κι αυτός επίσης δεν θα μπορεί να αντιδράσει.
Το πρόβλημα, είναι βαθύτατα οικονομικό, κοινωνικό και δεν επιδέχεται άλλης λύσης πλην της υποταγής. Αυτήν την υποταγή και την εξαθλίωση, δεν την επιθυμεί ο ελληνικός λαός. Δεν την αντέχει. Η ίδια η κοινωνία, με τις αντιδράσεις της, καταδεικνύει ότι όσο και να κατανοεί την αναγκαιότητα κάποιων μέτρων, λόγω του αδιεξόδου, από την άλλη αντιδρά και δεν επιθυμεί περαιτέρω επιδείνωση, των άθλιων, ήδη, συνθηκών ζωής της. Άρα; Το αδιέξοδο οδηγεί στην ολοκληρωτική σύγκρουση με τους δανειστές. Και δυστυχώς είναι τόσο απαξιωμένο το πολιτικό σύστημα, που δεν προσφέρει εναλλακτικές λύσεις.
Συμπέρασμα; Σύγκρουση και επιστροφή στην δραχμή. Δυστυχώς.
: politicsnews.