13 Φεβ 2016

Το βίντεο με την ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ που «έκαψε» υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων!

Ξεκίνησε ως ένα απλό προεκλογικό σποτ και κατέληξε… εφιάλτης για τον Τεντ Κρουζ!
TedCruz031415.jpg
Ο συντηρητικός υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών γύρισε ένα σποτ όπου μια ομάδα ψηφοφόρων συζητούσε σε κύκλο και σε ήρεμο κλίμα αναφορικά με την απογοήτευση που νιώθουν από συντηρητικούς υποψηφίους που γίνονται μετριοπαθείς αφού εκλεγούν.
9d723d04c40bfd81835c0766a698cf63-696x464.jpg
Μία εξ αυτών είναι η -ηθοποιός στο επάγγελμα- γοητευτική Έμιλυ Λιντσεϊ, η οποία μάλιστα σε ένα σημείο του σποτ που δείχνει τον γερουσιαστή Μάρκο Ρούμπιο, λέει:  «Ίσως την επόμενη φορά να πρέπει να ψηφίσετε πέρα από ένα όμορφο πρόσωπο».
GTY_marco_rubio_jt_150325_1_16x9_992.jpg
Το σποτ προβλήθηκε, η ομάδα του Κρουζ εκτίμησε ότι ήταν πολύ καλό αλλά μετά… ήρθε η αποκάλυψη από τον ιστότοπο The Daily Caller ότι η Λίντσεϊ είναι πορνοστάρ! Χαρακτηριστικά, μερικές από τις ταινίες της είναι το «Milf», το «Kinky Sex Club» και το «Sex sent me to the ER»!
full.jpg
Πανικόβλητη η ομάδα του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών έσπευσε να αποσύρει το βίντεο, με την εκπρόσωπο του Κρουζ, Κάθριν Φρέιζιερ, να τονίζει πως «εάν γνωρίζαμε την πλήρη φιλμογραφία της, προφανώς δεν θα είχαμε επιτρέψει να συμμετάσχει στο σποτ».
φββ.jpg
Η πρωταγωνίστρια των αισθησιακών ταινιών, από την πλευρά της, δήλωσε… απογοητευμένη που αποσύρθηκε το σποτ. «Είμαι βαθιά απογοητευμένη από την ομάδα του Τεντ Κρουζ που απέσυρε το τηλεοπτικό σποτ όπου συμμετείχα» έγραψε στο twitter.
 
λινδαυ.jpghttp://www.star.gr/