29 Μαΐ 2016

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ: Οι γονείς έβλεπαν το γιό τους να κάνει σεξ και ο θείος βιντεοσκοπούσε! (ΦΩΤΟ)

Τις πρώτες ερωτικές στιγμές τους γιού τους παρακολουθούσαν οι γονείς, ενώ ο θείος κατέγραφε με βίντεο την πρώτη ερωτική εμπειρία του ανηψίου του, την οποία η οικογένεια Ασιατών θεωρεί γιορτή…

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε στην Σινγκαπούρη και όπως υποστηριξε ο θείος, «Μπορεί στους περισσότερους να μοιάζει περιέργο όμως για μας δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο να γιορτάσουμε από το να κάνει ο ανηψιός μας σεξ για πρώτη φορά. Το βλέπουμε σαν το τελικό στάδιο της ενηλικίωσης του».
Η φωτογραφία δείχνει τα μέλη της οικογένειας που όπως αναφέρεται βρίσκονται εκτός των άλλων και για να ενθραρρύνουν τον νεαρό την ώρα που κάνει σεξ.
Να σημειωθεί πως πρόκειται για μία παράδοση που ακολουθείται από πολλές οικογένεις στην χώρα της Ασίας, αν και δεν είναι λίγες και οι αντιδράσεις που υπάρχουν προκειμένου να προστατευθεί μία τόσο προσωπική στιγμή.
Υπάρχουν ωστόσο και απόψεις που συμφωούν με την συγκεκριμένη παράδοση αναφέροντας ότι δεν είναι κακή ιδέα να δίνονται οδηγίες στους νεαρούς την ώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα.


singapore-10