27 Απρ 2017

ΔΙΑΛΥΕΙ το κομμα για χαρη της ΣΠΥΡΑΚΗ!!!!Συνθήκες… Κιμ Γιονγκ Ουν στη Ν.Δ. – Το «φρένο» στους βουλευτές, η «άδεια» και τα αλληλοκαρφώματα με τους… ευρωβουλευτές

nd_
 Ο ΦΩΝΑΚΛΑΣ ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ δεν ειναι αλλα ο ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ εχει απολυτο ΔΙΚΙΟ...ΚΟΥΛΗ..Συνθήκες… Βόρειας Κορέας στη Ν.Δ.! Γιατί; Γιατί ένας βουλευτής, για μιλήσει σε μια εκδήλωση ή ακόμη και να συμμετέχει σε κάποια,
πρέπει να πάρει την άδεια του κόμματος.
Αυτό γνωστοποίησε στην Κ.Ο. ο Λευτέρης Αυγενάκης (οδηγία- προειδοποίηση), προκαλώντας ωστόσο μουρμούρα και γκρίνια στη γαλάζια παράταξη.
Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα» από όσα γράφει ο βηματοδότης (με παραδείγματα): «…Η ηγεσία της ΝΔ απαγόρευσε σε βουλευτές και ευρωβουλευτές να παραστούν σε εκδήλωση που έκανε στη Θεσσαλονίκη ο Κ. Σιμόπουλος (υποψήφιος βουλευτής, πρώην γενικός γραμματέας, άνθρωπος του Σαμαρά και μηχανικός το επάγγελμα) για τη… στατικότητα των σχολικών κτιρίων. Παρά την απαγόρευση η εκδήλωση έγινε και ο κ. Σιμόπουλος, όπως έμαθα, διαμαρτυρήθηκε για… άνιση μεταχείριση. Τους ρώτησε γιατί επέτρεψαν να παραστούν βουλευτές σε εκδήλωση της Μαρίας Σπυράκη που επίσης έγινε στη Θεσσαλονίκη. Του απάντησαν ξερά ότι η κυρία Σπυράκη είναι ευρωβουλευτής. Και αυτός τους ανταπάντησε ότι θα είναι όμως υποψήφια στην Α” Θεσσαλονίκης όπως και αυτός.
Η δεύτερη περίπτωση είναι πιο σοβαρή. Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος (πρώην τομεάρχης Παιδείας, πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, βουλευτής Λάρισας και σήμερα η «σκιά του Νίκου Τόσκα») ενημέρωσε την ηγεσία του κόμματος ότι θα μιλήσει σε μια εκδήλωση αγροτών στις Σέρρες. Θα πρέπει να σας πω ότι οι Σέρρες είναι ιερή πόλη για τους «γαλάζιους» και ξέρετε το γιατί. Μόλις το έμαθε η άρτι προαχθείσα σε τομεάρχη Αγροτικού, βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή διαμαρτυρήθηκε. Έγινε ένας μικρός χαμός, όταν ο κ. Χαρακόπουλος επέμεινε ότι θα πάει και δεν τον νοιάζει τι λέει η Αραμπατζή. Ήταν και μια ευκαιρία να δείξει τις αγροτικές του γνώσεις του σε αγρότες στην καρδιά του καραμανλισμού…».
http://www.crashonline.gr