27 Νοε 2017

H ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ Μελινα Καραπαναγιωτιδου.....με νεα εκπομπη στο ραδιοφωνο του focus fm

Η Μελίνα Καραπαναγιωτίδου είναι ραδιοφωνικός τύπος ή καλύτερα... Τύπος. Πιστεύει ακράδαντα ότι ο λόγος στα ερτζιανά είναι ενημέρωσης και μετά ψυχαγωγίας "Βέβαια, πολλές φορές αυτά τα δύο είναι δύσκολο να διαχωριστούν, ειδικά όταν ακούς εκπροσώπους του λαού στη Βουλή. 
Δυστυχώς τοτε η ενημέρωση μοιάζει με...
"τρολάρισμα" και οι δηλώσεις πολύ... "πειραγμένες" όπως έχει πει στις εκπομπές της. Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στο ρεπορτάζ. 
Ξεκίνησε από τον Ελληνικό Βορρά του Νίκου Μέρτζου, συνέχισε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης απ΄όπου παραιτήθηκε για τον ραδιοφωνικό antenna ύστερα από πρόταση του Σπύρου Παγιατάκη και του Βασίλη Γαλανού.
 Ήταν η πρώτη φορά που άφηνε το (ευρύτερο) δημόσιο τομέα για τον ιδιωτικό. Ακολούθησαν κι άλλες... παραιτήσεις που αιφνιδίασαν πολλούς (συναδέλφους της και μη). 
Η δεύτερη φορά ήταν όταν εγκατέλειψε τη Νομαρχία Θεσσαλονίκης διαφωνώντας με τον τότε Νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη και η τρίτη από την ΕΤ3 όταν ο τότε πρόεδρος της διοικούσας πρώην βουλευτής της ΝΔ αποφάσισε να κόψει την εκπομπή της, μια εκπομπή που επί τρια χρόνια χτυπούσε ρεκόρ τηλεθέασης στην περιφέρεια.

 Αν και είχε σύμβαση 22.000 ευρώ, αποφάσισε ότι εφόσον δεν θα κάνει την εκπομπή που συμφώνησε (με τη συγκεκριμένη σύμβαση) τότε θα ήταν καλύτερα να πάει σπίτι της και να μην επιβαρύνει το δημόσιο! 
Η Μελίνα Καραπαναγιωτίδου υπήρξε για χρόνια ρεπόρτερ και στη συνέχεια διευθύντρια του ανταποκριτικού τηλεοπτικού σταθμού του Μ. Κυριακού στη Θεσσαλονίκη.
 Επίσης ήταν η πρώτη φωνή που ακούστηκε στο real fm του Νίκου Χατζηνικολάου στην πόλη του Θερμαϊκού. Λατρεύει τη Θεσσαλονίκη και τον τόπο της και όποτε μπορούσε "δυνάμωσε" τη φωνή της για τα προβλήματα της πόλης αλλά κυρίως για τις λύσεις τους. Όπως έδειξαν δύο εκλογικές αναμετρήσεις οι Θεσσαλονικείς την προτιμούν ως... δημοσιογράφο. (Κατέβηκε ως υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην Α Θεσσαλονίκης και ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον αντάρτη της ΝΔ Τζιτζικώστα... 
Αν και δεν έκανε καμπάνια, ούτε τύπωσε ψηφοδέλτια, ούτε έστειλε sms, κατόρθωσε και συγκέντρωσε περισσότερους από 4.000 σταυρούς μόνο μέσω fb) Eργάζεται και στη free press karfitsa εδώ και 8 χρόνια ενώ εδώ και λίγο καιρό απέκτησε παλι ραδιοφωνικό μικρόφωνο στον ενημερωτικό σταθμό focus fm... 
Είναι μητέρα δύο παιδιών τα οποία μεγάλωσε μόνη της, μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ, παλιά παίκτρια του βόλει ΗΡΑΚΛΗ και πρώην εργασιακή εκπρόσωπος των εργαζομένων στα ιδιωτικά ΜΜΕ της Β. Ελλάδος