10 Ιουλ 2018

ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΒΑΝΤΑ ;;; Πιο Παπαχρήστος .... πεθαίνεις !!!

Τι γράφει ο άνθρωπος !!!

Στο σημείο 1, αναφέρει ότι το πακέτο των 1,3 Δις πουλήθηκε για 70 εκατομμύρια, δλδ στο 5%, με αποτέλεσμα τα 23,5 εκαττομμύρια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (αν είναι τελικά αυτό το συνολικό ποσό), να έχουν πουληθεί για μόλις 1,18 εκατομμύρια. Κρατήστε το αυτό για το σημείο 4.


Στο σημείο 2, προκειμένου να ξεπλύνει Κυριάκο και ΝΔ, αναφέρει ότι, δήθεν, τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ είναι 20 εκατομμύρια, ενώ, αυτοί που τα χορήγησαν, ορκίζονται ότι είναι 5 εκατομμύρια. Έτσι λοιπόν, ο πρόθυμος κονδυλοφόρος των θαλασσοδανεισμένων στρατηγικών κακοπληρωτών της ελληνικής πολιτικής σκηνής, φορτώνει στο ΠΑΣΟΚ (που τον έκανε, από τσοπάνη, νοματαίο) τα δάνεια της ΝΔ, για να προστατευθεί ο νοικοκύρης Κυριάκος, στον οποίο παίζει σήμερα τα ρέστα της ακόμη και η αφελής Φώφη. Γιατί αν ειπωθεί η αλήθεια, πρέπει ο νοικοκύρης Κυριάκος να εξηγήσει πώς τα 2 εκατομμύρια των δανείων της ΝΔ στην ATTICA BANK, κατά τον χρόνο της εξεταστικής επιστροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, έγιναν, εν μια νυκτί, μέσα στο 2017, 18,5 τουλάχιστον εκατομμύρια, εφόσον το σύνολο των 23,5 εκατομμυρίων είναι το πραγματικό. Δλδ, πως πήρε ο νοικοκύρης Κυριάκος νέα δάνεια από την τράπεζα, ενώ ήταν ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ, όπως επισημαίνει ο γίγας Παπαχρήστος, τα προηγούμενα 2 εκατομμύρια δανείων στην ίδια τράπεζα ;;; Με ποιών τις υπογραφές εγκρίθηκαν και χορηγήθηκαν ;;; Και ποιά μπορεί να είναι η σχέση των υπογραφών αυτών με την πρωτοφανή σιωπή του κατά τα λοιπά λαλίστατου αμνού Γιάννη Στουρνάρα, επί του συγκεκριμένου αυτού ζητήματος ;;;

Το σημείο 3 έβγαλε τον τίτλο της ανάρτησης: Πιο Παπαχρήστος ... πεθαίνεις !!!


Και πως να μην πεθαίνεις όταν, Κυριάκος, Φώφη και όλοι μαζί οι αυλικοί τους, διαρρηγνύουν καθημερινά τα ιμάτιά τους, σε όλα τα κανάλια, ελληνικά και τούρκικα, ότι είναι νοικοκυραίοι, ότι τα δάνειά τους τα εξυπηρετούν, έστω και με μεγάλη δυσκολία, διαβεβαιώνοντας μάλιστα τους αφελείς που ακόμη τους ψηφίζουν ότι, μέσα στα επόμενα 200 έως 400 χρόνια, θα τα έχουν εξοφλήσει.
Βγαίνει λοιπόν ένας Παπαχρήστος και τους γαμεί το αφήγημα, γράφοντας ότι, όχι μόνον τα δάνειά τους είναι κατακόκκινα, αλλά και ότι αδυνατούν να τα εξυπηρετήσουν.
Πόσα κιλά ηλίθιος πρέπει να είσαι και πόσα τραύματα πρέπει να κουβαλάς από την εφηβική σου ηλικία, για να μην αντιλαμβάνεσαι ότι, για να βγάλεις το κόμπλεξ σου με τον Καμμένο και τον Νικολόπουλο (τι σούχουν κάνει άραγε οι καριόληδες ;;;), κάνεις ζημιά στους εργοδότες σου ;;;
Πως θα μπορέσουν οι απατεώνες, Κυριάκος και Φώφη, να ξαναδιαβεβαιώσουν τους Έλληνες ότι θα ξεπληρώσουν μια μέρα τα 500 εκατομμύρια που χρωστάνε σε όλες μαζί τις τράπεζες, όταν βγαίνει ένας ογκόλιθος του διαμετρήματος Παπαχρήστου (που μάλον λόγω διαμετρήματος του πάει πιο πολύ το βλήμα) να επικοινωνήσει στους αφελείς ψηφοφόρους τους ότι, όχι να εξοφλήσουν ποτέ τα 500 εκαττομύρια, αλλά ούτε να εξυπηρετήσουν τους τόκους και τα έξοδα των 23,5 εκατομμυρίων στην ATTICA BANK δεν μπορούν. Και αυτό, όχι επειδή το λένε ο Καμμένος και ο Νικολόπουλος, αλλά οι ίδιοι οι ισολογισμοί και οι οικονομικοί απολογισμοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που, Κυριάκος και Φώφη, δεν τολμούν ούτε να τους αναρτήσουν στις ιστοσελίδες των κομμάτων τους.

Διαβάζοντας το σημείο 4, λες ότι υπάρχουν και χειρότερα από τα μνημονιακά οικονομικά επιτελεία που διαπραγματεύθηκαν με τους δανειστές το χρέος και τα προγράμματα. Μέχρι που εύχεσαι να μη φύγει ποτέ ο Τσακαλώτος (λέμε τώρα) και έρθει στη θέση του κάποιος Παπαχρήστος. Γράφει λοιπόν ο γίγας της τραπεζικής διαπραγμάτευσης ότι, τα 1,18 εκατομμύρια (βλέπε σημείο 1) που πλήρωσε το fund για να αγοράσει τα κόκκινα θαλασσοδάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, κινδυνεύουμε να τα πληρώσουμε, ίσως και 23,5 εκατομμύρια.
Τι το πέρασες ρε μεγάλε ;;; Για το Πάμε Στοίχημα ;;; Με αυτά τα μυαλά πανηγύριζες τα πρώτα μνημόνια και το θαύμα του PSI+, που αύξησε το χρέος κουρεύοντάς το (!!!), τότε που έπεφταν ακόμη τα χοντρά μεροκάμματα και τα pay rolls από το μαύρο χρήμα των θαλασσοδανεισμένων κομμάτων και των ΜΜΕ που εκπροσωπείς ακόμη και σήμερα ;;; Το σκέφτηκες μόνος σου αυτό ή στο είπε να το γράψεις ο Στουρνάρας, που επειδή κουβαλάει τα ίδια μυαλά με τα δικά σου, χρεοκόπησε πριν κάποια χρόνια την Εμπορική Τράπεζα ;;; Γιατί να πληρώσεις αφού στη συμφωνία προβλέπεται αντικατάσταση με άλλα δάνεια και, σε κάθε περίπτωση, αν πληρώσεις, πόσο κορόιδο πρέπει να είσαι για να πληρώσεις τα 1,18 εκατομμύρια, με 23,5 εκατομμύρια ;;; Σίγουρα πιο κορόιδο και πιο Παπαχρήστος, ακόμη και από αυτούς που σε διαβάζουν !!!



Όλα όμως τα λεφτά είναι το σημείο 5. Οι Εισαγγελείς !!! Βγάζει τόση απωθημένη καύλα, που φτάνει σε οργασμό Σπυράκη και Χριστοφιλοπούλου μαζί !!! Ειδικά τις πονηρές αυτές ημέρες, που οι Εισαγγελείς ετοιμάζονται να χτυπήσουν την πόρτα των Μακεδονομάχων της Novartis, δλδ των αφεντικών του χρήσιμου ηλίθιου Παπαχρήστου. Που δεν θα μπορούσε να προσφέρει πιο χρήσιμες υπηρεσίες στους Τσίπρα & Co, που κάνουν περίπατο ελέω Κυριάκου, Φώφης και κάποιων Παπαχρήστων. 
kinima-ypervasi.gr/