19 Ιαν 2019

Καταδικασμένος για απάτες, παριστάνει εδώ και χρόνια τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ!

Σε προχθεσινό μας άρθρο αναφορικά με την υποτιθέμενη αποκάλυψη διαβαθμισμένων δεδομένων των ΑΝ.ΕΛ από τους «Anonymous Greece», αναφερθήκαμε στο πρόσωπο του Εμμανουήλ Χατζησάββα, τον οποίο χαρακτηρίσαμε ..
«αυτοαποκαλούμενο πρώην πράκτορα της ΕΥΠ», διότι εδώ και πολλά χρόνια, δημοσιεύσεις του κατακλύζουν το διαδίκτυο, φέροντας την υπογραφή του ως «τέως πράκτορας της ΕΥΠ». Ο κ. Χατζησάββας, δηλώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί, ότι ήταν πράκτορας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, δίχως ποτέ να έχει αποδείξει του λόγου το αληθές. Την ίδια στιγμή, έχει καταδικαστεί για μια σειρά από οικονομικές απάτες (σε βαθμό κακουργήματος) και είναι φυγόποινος, δηλαδή καταζητείται από τις Ελληνικές Αρχές. Ο κ. Χατζησάββας φαίνεται ότι «παρεξηγήθηκε» που τον αποκαλέσαμε «αυτοαποκαλούμενο πρώην πράκτορα της ΕΥΠ» και μας ζήτησε το λόγο μέσω μιας σειρά email, που θα δούμε παρακάτω. Τελικά, είναι ή δεν είναι πρώην πράκτορας της ΕΥΠ ο κ. Χατζησάββας;
Το προφίλ του κ. Χατζησάββα στο Facebook, όπου δηλώνει «πρώην πράκτορας της ΕΥΠ»
Πριν δούμε τα μεταξύ μας ανταλλαχθέντα email, θα ήταν γόνιμο να εξετάσουμε το παρελθόν του «πρώην πράκτορα».
Ο Εμμανουήλ Αθ. Χατζησάββας, κατοικούσε στη Ρόδο και διετέλεσε διευθυντής του Αιολικού Πάρκου ΑΕ.  Το 2009, «παραπέμπεται για κακουργηματική απιστία, διότι ενεπλάκη σε υπόθεση διακίνησης επιταγών αξίας που υπερβαίνει το 1,5 εκατ. ευρώ με φερόμενα ως θύματα τις Γερμανικές εταιρείες «ABB Understürzungseinrichtung GmbH» που εδρεύει στο Μανχάιμ και «ΑΒΒ New Venturew GmbH» που εδρεύει στο Ράτινγκεν. Oι εκπρόσωποι των δύο Γερμανικών εταιρειών υποστηρίζουν ότι ο κ. Εμμ. Χατζησάββας στο χρονικό διάστημα από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2004 έως και την 20 Δεκεμβρίου 2004 χρησιμοποιώντας τα βιβλιάρια επιταγών της εταιρείας είχε εκδώσει περισσότερες από 45 επιταγές των Τραπεζών Εγνατίας και Eurobank Εργασίας εις διαταγή του ή εις διαταγή μιας ομάδας φυσικών και νομικών προσώπων που ουδεμία συναλλαγή ή σχέση είχαν ή έχουν με τη δραστηριότητα της Αίολος Α.Ε. Καταγγέλθηκε ειδικότερα ότι χρησιμοποίησε τα βιβλιάρια επιταγών που του εμπιστεύθηκε η εταιρεία δολίως και ότι είτε επιχειρούσε να καλύψει προσωπικές του οφειλές προς τους λήπτες των επιταγών είτε να αισχροκερδίσει ο ίδιος και μια ομάδα τρίτων. Εξέδωσε όπως υποστηρίζουν οι Γερμανικές εταιρείες επιταγές πέραν του ορίου της υπογραφής του, των 30.000 ευρώ, χωρίς να λάβει την υπογραφή του αντιπροέδρου του δ.σ. κ. Ν. Παρίση. Τα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. μάλιστα ουδέποτε ενημερώθηκαν από τον κ. Χατζησάββα για την ύπαρξη τέτοιων πιστώσεων και υποχρεώσεων και όταν ενημερώθηκαν για τις ενέργειές του παραιτήθηκαν. Η συνολική ζημία που υπέστη η εταιρεία από την παράνομη συμπεριφορά του κατηγορούμενου ανέρχεται σύμφωνα με το βούλευμα στο ποσό των 510.300 ευρώ
Ο κ. Χατζησάββας, επιχείρησε να αναιρέσει το σχετικό βούλευμα (79/2009 του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου), ωστόσο, όπως προκύπτει από σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου (204/2010) «Απορρίπτεται την υπ’ αριθ. 6/15-6-2009 αίτηση του Χ (σ.σ. Χατζησάββα) περί αναιρέσεως του υπ’ αριθ. 79/2009 βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου. Επιβάλλει στον αναιρεσείοντα τα δικαστικά έξοδα, τα οποία ορίζει στο ποσό των διακοσίων είκοσι (220) ευρώ.» Με απλά λόγια, ο Άρειος Πάγος έκρινε βάσιμες τις σοβαρές εναντίον του κατηγορίες, και τον παρέπεμψε σε δίκη.
Όπως προκύπτει από δημοσίευμα της «Ροδιακής» (2013), ο κ. Χατζησάββας, «Καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή κάθειρξης 10 ετών από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, για απιστία, για υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση και για απάτη (μεταξύ άλλων για ακάλυπτες επιταγές), και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης. Για αυτήν την υπόθεση ασκήθηκαν ποινικές διώξεις κατά παντός υπευθύνου για παθητική δωροδοκία άνω των 73.000 ευρώ σε βάρος του Δημοσίου, με συνολική ζημία άνω των 150.000 ευρώ, για πλαστογραφία με χρήση με συνολικό όφελος άνω των 73.000 ευρώ σε βάρος του Δημοσίου με συνολική ζημία άνω των 150.000 ευρώ, για εκβίαση κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες
Το 2015, πληροφορούμαστε πως ο κ. Χατζησάββας τιμωρείται (και πάλι ερήμην) με «Ποινή φυλάκισης 21 μηνών μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ημερησίως από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου. Το δικαστήριο τον έκρινε συγκεκριμένα ένοχο συκοφαντικής δυσφήμισης, ψευδορκίας μάρτυρα και ψευδούς καταμήνυσης μετά από μήνυση του κ. Αλεξίου Αλεξιάδη, συνταξιούχου δημοσίου λειτουργού, που προΐστατο του Τμήματος Βιομηχανίας της Νομαρχίας Δωδεκανήσου. Ο δημόσιος λειτουργός περιλαμβάνεται μεταξύ των καταγγελλομένων από τον κ. Χατζησάββα για δωροληψία για τη διευθέτηση θεμάτων σχετικών με την κατασκευή, αδειοδότηση και λειτουργία του αιολικού πάρκου στη θέση Πιθανίτης του Δήμου Aταβύρου, αλλά έχει απαλλαγεί από τα όσα του καταλογίστηκαν. Στην δίκη κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας ο δικηγόρος κ. Στέργος Παρασκευάς και ο επιχειρηματίας κ. Ι. Μανουσέλης. Ο κ. Αλεξιάδης, έλαβε την 24η Μαρτίου 2008 γνώση των ψευδών καταγγελιών που διατύπωσε σε βάρος του ο κ. Χατζησάββας και υποστηρίζει ότι στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ‘’εντυπώσεις’’ και κυρίως ‘’αντιπερισπασμό’’ στο κακούργημα για το οποίο είχε διωχθεί και με προφανή στόχο να μην προφυλακισθεί, κατόρθωσε να σπιλώσει υπολήψεις έντιμων δημοσίων λειτουργών ανάμεσα στους οποίους συμπεριέλαβε και το πρόσωπό του
Σε δημοσίευμα της Δημοκρατικής (2016), πληροφορούμαστε ότι «Ο πρώην πρόεδρος του «Αιολικού Πάρκου» κάνει άνω-κάτω τη χώρα με τις πιο απίθανες καταγγελίες!». «Ο «ΑΝΤΙ300», που αρθρογραφούσε σε διάφορα blogs και ενημερωτικά site στο παρελθόν, με την ανάρτηση ως «Μανώλης Χατζησάββας», υποστηρίζει ότι από τη δράση του ως μυστικός πράκτορας συγκέντρωσε πλήθος πληροφοριών, που ωφέλησε ποικιλοτρόπως την χώρα, ενώ καταγγέλλει διαφθορά κυβερνήσεων και προδοσία τους!«.  Παρά το γεγονός πως οι «εμπρηστικές» δημοσιεύσεις του κ. Χατζησάββα, έχουν φτάσει να γίνουν μέχρι επερώτηση στη Βουλή, ουδέποτε έχει προκύψει κάτι επιλήψιμο κατά αυτών που μέμφεται, διότι ουδέποτε έχει παρουσιάσει ακλόνητα στοιχεία.
Από τα μέχρι τώρα δεδομένα, προκύπτει ότι ο κ. Χατζησάββας έχει καταδικαστεί για οικονομικά εγκλήματα (απάτη, απιστία κτλ) σε βαθμό κακουργήματος, ωστόσο πρόλαβε να φύγει από την Ελλάδα και σήμερα είναι φυγόποινος.
Αμέσως μετά τις καταδικαστικές εις βάρος του αποφάσεις, ο κ. Χατζησάββας, αρχίζει να επιδίδεται σε «συγκλονιστικές –αλλά αβάσιμες– αποκαλύψεις», προς πολιτικούς και λοιπούς ιδιώτες. Είναι την ίδια εποχή που αρχίζει να παρουσιάζεται στο διαδίκτυο ως «ΑΝΤΙ300» και «πρώην πράκτορας της ΕΥΠ». Κατόπιν, «εμπρηστικά» του κείμενα αρχίζουν να κυκλοφορούν σε αναξιόπιστα μπλογκς, ενώ και ο ίδιος διατηρεί το μπλογκ photognomon, όπου κατά καιρούς δημοσιεύει κατηγορίες για τρίτα πρόσωπα, επικαλούμενος πάντα την «ιδιότητά» του ως «πρώην πράκτορας της ΕΥΠ». Όπως επισημάναμε στην εισαγωγή, ουδέποτε προσκόμισε το παραμικρό στοιχείο για αυτήν του την ιδιότητα.
Ο «πρώην πράκτορας», τα Ελληνικά Hoaxes και τα ανταλλαχθέντα email
Ο κ. Χατζησάββας, φαίνεται να ενοχλήθηκε επειδή των αποκαλέσαμε «αυτοαποκαλούμενο πράκτορα της ΕΥΠ. Για αυτό το λόγο, στις 13 Ιανουαρίου 2019, μας απέστειλε το παρακάτω email:

Είναι αλήθεια πως το παραπάνω email, μας προκάλεσε εντύπωση και μας κίνησε την περιέργεια, διότι τέτοιου είδους γραφή δεν συνάδει με άτομο που θέλει να αυτοαποκαλείται «πρώην πράκτορας της ΕΥΠ». Για αυτό το λόγο, απαντήσαμε ζητώντας σχετικές αποδείξεις:

Ο κ. Χατζησάββας απάντησε δίχως να αγγίξει την «ταμπακιέρα», δηλαδή να αποδείξει αν υπήρξε πράκτορας. Αντιθέτως, μας παρέπεμψε σε λινκ αναρτήσεων του, που αφενός είναι άσχετες με το θέμα, αφετέρου διατυπώνουν (ανυπόστατες) κατηγορίες για τρίτα πρόσωπα και ελληνικές υπηρεσίες:

Εμείς απαντήσαμε άμεσα στο θέμα του «πεσμένου» άρθρου και επιμείναμε για αποδείξεις, προσφέροντας στον κ. Χατζησάββα μια σειρά από εναλλακτικές επιλογές, που θα του επέτρεπαν άνετα να αποδείξει το «πρακτορικό» του παρελθόν:

Κάπου εδώ, ο «πρώην πράκτορας» αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του:

Η αλήθεια είναι πως και εμείς χάσαμε την υπομονή μας, διότι η κουβέντα μας δεν έβγαζε πουθενά:

Κατόπιν, ο κ. Χατζησάββας, άρχισε να επιδίδεται σε αυτό που ξέρει καλύτερα και δεν είναι άλλο από το πέταγμα λάσπης. Σημειώστε πως ο καταζητούμενος «πρώην πράκτωρ», δηλώνει ότι δεν έχει έχει πρόβλημα να πάει ακόμη και στο χωριό του (παρότι φυγόποινος). Βέβαια, δεν μας εξηγεί τους λόγους που δεν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια…

Κατόπιν, σεβόμενοι τους νόμους περί προσωπικών δεδομένων ως οφείλουμε, ζητήσαμε την άδεια να παρουσιάσουμε δημόσια τα μεταξύ μας ανταλλαχθέντα email (τα οποία θα τεθούν και στην διάθεση των Αρχών):

Κατόπιν ο «πρώην πράκτορας», μπέρδεψε τους διαχειριστές των Ελληνικά Hoaxes, ενώ συνέχισε να εξαπολύει (αβάσιμες) κατηγορίες προς τρίτους, ενώ οι βωμολοχίες του (εκτός από την εμφανή του ενόχληση), αποκαλύπτουν ότι μόνο σε άτομο που θα μπορούσε να υπηρετήσει στην ΕΥΠ δεν παραπέμπουν.

Από αυτό το σημείο και έπειτα, διαπιστώσαμε ότι η επικοινωνία με τον κ. Χατζησάββα, ήταν χάσιμο χρόνου. Ο «πρώην πράκτορας» όμως, επέμενε, ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο (αβάσιμες κατηγορίες για τρίτα πρόσωπα, ύβρεις κτλ, τελώντας ενδεχομένως αδικήματα που σχετίζονται με την παραβίαση προσωπικών δεδομένων και με την προσβολή της τιμής τρίτων ατόμων):
Κατόπιν, αποφασίσαμε να ζητήσουμε από τον κ. Χατζησάββα μέσω σχολίων σε αναρτήσεις του στο λογαριασμό του στο Facebook, να μας αποδείξει ότι υπήρξε πράκτωρ. Ο λόγος ήταν διότι θέλαμε τα μεταξύ μας λεχθέντα, να υπάρχουν δημόσια. Φυσικά ο κ. Χατζησάββας όχι μόνο δεν παρείχε τη παραμικρή απόδειξη, αλλά επιδόθηκε σε ρεσιτάλ ύβρεων και βωμολοχιών προς το μέρος μας. Ακολουθούν μερικά ενδεικτικά παραδείγματα:
Η «συνταρακτική» αποκάλυψη του Εμμανουήλ Χατζησάββα για τα Ελληνικά Hoaxes!
Ο κ. Χατζησάββας, προέβη πριν μερικές ώρες σε «συνταρακτικές» αποκαλύψεις για τα Ελληνικά Hoaxes. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του (μην ξεχνάμε ότι ισχυρίζεται ότι υπήρξε πρώην πράκτορας της ΕΥΠ), τα Ελληνικά Hoaxes χρηματοδοτούνται από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών. Πηγή της «αποκάλυψής» του; «πηγή την οποία είχαν χρησιμοποιήσει παλαιότερα στην ΕΥΠ, (και) έχει αξιολογηθεί ως μεγάλου βαθμού αξιόπιστη πηγή πληροφοριών«:
Δείτε εδώ πιο αναλυτικά της «αποκαλύψεις» του (αυτοαποκαλούμενου) «πρώην πράκτορα της ΕΥΠ»
Τι «ανακάλυψε» ο «πρώην πράκτωρ»;
Απολύτως τίποτα! Για πολλοστή φορά, πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα (αυτή τη φορά εις βάρος μας), ισχυριζόμενος ότι λαμβάνουμε χρήματα από τα μυστικά κονδύλια του Υπουργείου Εξωτερικών και πως είμαστε παρακρατικοί. Τι αποδείξεις παρέχει για αυτούς τους ισχυρισμούς; Απολύτως καμία. Η επίκληση σε «αξιόπιστη πηγή» που φυσικά δεν κατονομάζει, διότι απλούστατα δεν υπάρχει, είναι το λιγότερο αστεία ως επιχείρημα.
Ο αυτοαποκαλούμενος «πρώην πράκτωρ», αφενός δεν έχει διαβάσει την δημόσια αναφορά μας για το εάν και από που χρηματοδοτούμαστε (δεν χρηματοδοτούμαστε από κανέναν), αφετέρου (και εδώ έχει ιδιαίτερη σημασία), μας κατηγορεί πως κάνουμε πολιτική υπέρ της «προδοτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» (την στιγμή που έγραφε αυτό τον ισχυρισμό, οι ΑΝΕΛ, είχαν αποχωρήσει από την κυβέρνηση, αλλά μάλλον δεν ενημερώθηκε σχετικά από την ΕΥΠ όπου «υπηρετούσε»), ενώ πάρα πολλές από τις καταρρίψεις μας, αφορούν fake news που έχουν διακινηθεί από την κυβέρνηση (και ΜΜΕ που πρόσκεινται στη κυβέρνηση). Ενδεικτικά, σας παραθέτουμε τα fake news που διακινήθηκαν (μεταξύ άλλων) και από κυβερνητικά στελέχη, για τις καταστροφικές πυρκαγιέςτου περασμένου καλοκαιριού, καθώς και της φαινομενικά χαλκευμένης δημοσκόπησης εταιρίας που διαστρέβλωνε τις προτιμήσεις ψήφου (υπέρ της κυβέρνησης). Περισσότερα φιλοκυβερνητικά fake news που έχουμε διαψεύσει εδώεδώ και εδώ.
Είναι προφανές πως ο κ. Χατζησάββας, παρά το γεγονός πως ισχυρίζεται ότι διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία ως πράκτορας, δεν είναι σε θέση να κάνει ούτε μια στοιχειώδη «open source» έρευνα (που μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε, πόσο μάλλον ένας πως ως «τέως πράκτορας»), και να παραθέσει στοιχεία.
Σύνοψη
Ο Εμμανουήλ Χατζησάββας, έχει καταδικαστεί και διαφεύγει της σύλληψης για σωρεία οικονομικών εγκλημάτων (απιστία, υπεξαίρεση κατ’ εξακολούθηση και απάτη κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος). Παρόλα αυτά, αμέσως μετά τις καταδίκες και την αποχώρησή τους από την Ελλάδα (για να αποφύγει τον εγκλεισμό στις φυλακές), αρχίζει να προωθεί το προφίλ του «πρώην πράκτορα της ΕΥΠ». Παρά το γεγονός ότι του ζητήσαμε επανειλημμένα να παρουσιάσει δημόσια έστω μια απόδειξη ότι εργάστηκε στην ΕΥΠ, ο κ. Χατζησάββας δεν το έπραξε και προτίμησε να «θολώσει τα νερά», εκτοξεύοντας λάσπη και ύβρεις προς κάθε κατεύθυνση. Φυσικά, ο ισχυρισμός του πως τα Ελληνικά Hoaxes, πληρώνονται από «μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ» είναι απόλυτα ψευδής, δια τον απλούστατο λόγο πως δεν παρέχει την παραμικρή απόδειξη. Ψευδής είναι επίσης ο ισχυρισμός του πως υπήρξε «πράκτορας της ΕΥΠ», διότι αφενός δεν παρέχει κανένα δεδομένο που να την στοιχειοθετεί, αφετέρου, φαίνεται πως αγνοεί στοιχειώδεις διαδικασίες έρευνας «ανοιχτού κώδικα», που μπορεί ο οποιοσδήποτε να χρησιμοποιήσει. Παρόλα αυτά, ο κ. Χατζησάββας έχει πετύχει να «εξαπατήσει» πολλούς «αφελείς», και να τους κάνει να πιστέψουν ότι έχει εργαστεί στην ΕΥΠ, με την οποία είναι προφανές ότι δεν έχει, ή είχε την παραμικρή σχέση.
Ο κ. Χατζησάββας, σε ένα ακόμη ρεσιτάλ βωμολοχίας, υποστηρίζει πως δεν αναγνωρίζει τους Εισαγγελείς και Δικαστές. Αυτό φαντάζει (στον ίδιο) απόλυτα λογικό, αφού η Ελληνική Δικαιοσύνη τον έχει επανειλημμένως καταδικάσει για σωρεία εγκλημάτων. Σε κάθε περίπτωση, ενώ διατείνεται πως δεν έχει πρόβλημα να πάει «ακόμη και στο χωριό του», δεν τολμά να εμφανιστεί στην Ελλάδα, διότι θα οδηγηθεί αυτομάτως στη φυλακή…
Ο Χατζησάββας πράκτορας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (MIT);
Μια ακόμη φήμη που έχει διακινηθεί ακόμη και από επίσημα χείλη, είναι πως ο Εμμανουήλ Χατζησάββας, είναι πράκτορας της MIT.
Ωστόσο, αφενός αυτός ο ισχυρισμός ουδέποτε αποδείχτηκε, αφετέρου, ο κ. Χατζησάββας καταζητείται για οικονομικές απάτες και όχι επειδή είναι πράκτορας της MIT, όπως ίσως μπορεί να συμπεράνει κάποιος από το tweet του κ. Καμμένου.
Τα Ελληνικά Hoaxes είχαν ερευνήσει και καταρρίψει τότε τον ισχυρισμό πως «πράκτορας της ΜΙΤ είχε διαρρεύσει απόρρητο έγγραφο», αποδεικνύοντας ουσιαστικά πως οι «απόρρητες» πληροφορίες που δημοσίευσε ο κ. Χατζησάββας, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα έγγραφο που ήταν (από καιρό) αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Με λίγα λόγια, ο «πρώην πράκτορας», πήρε ένα ήδη δημοσιευμένο και προσβάσιμο από τον οποιονδήποτε έγγραφο, και ισχυρίστηκε ψευδώς πως ήταν δική αποκάλυψη.
Η ανάρτηση του «απόρρητου εγγράφου» στο μπλογκ του αυτοαποκαλούμενου «πρώην πράκτορα της ΕΥΠ», Εμμ. Χατζησάββα (25 Νοεμβρίου 2017), είναι μεταγενέστερη της δημοσιοποίησης του εγγράφου στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (7 Νοεμβρίου 2017): https://web.archive.org/web/20171127000537/http://www.mod.mil.gr/uploads/Dnsi_enimerosis/Pdf/KOINOBOYLEYTIKOS%20ELEGXOS/2017/NOE/1390/D5.pdf
Αντί επιλόγου
Για να κατανοήσει ακόμη και ο ποιο δύσπιστος, πόσο «αξιόπιστο» άτομο είναι κ . Χατζησάββας, αμέσως μετά την «αποκάλυψή» του για τα Ελληνικά Hoaxes (δηλαδή ότι πληρώνονται από τα «μυστικά κονδύλια του ΥΠΕΞ»), προκάλεσε τον υπογράφοντα να απαντήσει στους ισχυρισμούς του, στα σχόλια της ανάρτησής του.
Επειδή όμως ο «πρώην πράκτωρ» είναι άτομο που επιχειρεί να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις για τρίτα άτομα (δίχως ποτέ να τις στοιχειοθετεί), δεν τόλμησε να αναφέρει πως έχει μπλοκάρει τον υπογράφοντα και δεν μπορεί να απαντήσει…
ellinikahoaxes.gr