22 Φεβ 2019

Η lady Gaga του Μητσοτάκη και ο Σελτζούκος που δεν βρήκε ούτε κουβά πετρέλαιο στις περιβόητες εξορύξεις…

Πώς τα πάει έτσι η ζωή; Σήμερον, το μενού είναι (ξώφαλτσα) καλλιτεχνικό.
➥ Η Aννα – Μισέλ Ασημακοπούλου έχει βγάλει ωραιότατο πόστερ, με το οποίο
ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε περιοδεία (και μάλιστα στην αγγλική – «on tour», λέει!).
➥ Θα πάμε κι εμείς. Γιατί να μη δούμε, δηλαδή, τη Σερ της Νέας Δημοκρατίας; Ή, μήπως, της ταιριάζει καλύτερα το στιλ της Eρθα Κιτ; Μην είναι η Τίνα η Τάρνερ; Ή, τελικά, πρόκειται για τη Γωγώ Τσαμπά της πολιτικής και πάμε στις ομιλίες της να το κάψουμε; Ω πωπωπωπωπώ, θα τρελαθώ!
➥ Παρέλειψε, πάντως, η Αννα – Μισέλ Ασημακοπούλου να προσθέσει στην αφίσα της την πολεμική ιαχή που αλάλαξε εναντίον του Φαήλου Κρανιδιώτη: «Θα σε πάω αίμα!» Αυτό το είχε πει στον Φαήλο σε τηλεοπτική συζήτηση, όταν ο δεύτερος της υπέβαλε άβολες ερωτήσεις σχετικά με την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη και την παρουσία της στη δίκη του ως μάρτυρος υπερασπίσεως.
➥ Μια που μιλάμε για περιοδείες, μια αφίσα η οποία λείπει και θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια είναι εκείνη του Γεράσιμου Γιακουμάτου όμορφα μονταρισμένη, ώστε να τον δείχνει με το κλαρίνο στο χέρι και να αναγράφεται η ημερομηνία της θρησκευτικής πανηγύρεως στην οποία θα εμφανίζεται.
➥ Ο Τζέρι ο Γιακουμάτος, από όλες τις νεοδημοκρατικές περσόνες, είναι ο καλύτερος για να ερμηνεύσει τον ρόλο του λαϊκού διασκεδαστή και βιρτουόζου οργανοπαίκτου. Το χαμόγελό του και το τσακίρικο το βλέμμα του μπορεί να παστώσουν ρέγκα, πριν καν αυτή αλιευθεί!
➥ There’s no business like show business. Δεν υπάρχει καμιά δουλειά στον κόσμο σαν αυτήν στη βιομηχανία του θεάματος. Στην Ελλάδα, βιομηχανία του θεάματος είναι η πολιτική, ασφαλώς. Οταν οι πολιτικοί κάνουν σόου -να το ξέρετε καλά-, σκηνοθέτης είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
➥ Ποια είναι η ύστατη και ταπεινωτικότερη πολιτική απόρριψη; Να προσπαθείς, απεγνωσμένος ων για να το παίξεις μετα-πασόκος, να στρατολογήσεις τον Τζέφρυ Παπανδρέου κι εκείνος να σου ρίχνει χυλόπιτα!
➥ Να κι ένα καλό νέο: Η «δημοκρατία» έγραψε ότι ο Ερντογάν δεν βρήκε ούτε έναν κουβά (!) πετρέλαιο στις εξορύξεις του. Στον… κουβά οι πετρελαϊκές ονειρώξεις του Σελτζούκου.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ