4 Δεκ 2019

Πρώην μαέστρος του Λιμενικού αποπλανούσε ανήλικες μαθήτριές του

Ελεύθερος και με τη βούλα του Αρείου Πάγου κυκλοφορεί πρώην μαέστρος του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη πεντέμισι ετών επειδή παρενοχλούσε σεξουαλικά 11χρονες μαθήτριές του!

Η υπόθεση του 79χρονου -σήμερα- καθηγητή μουσικής θυμίζει αυτήν του 60χρονου φλαουτίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 14,5 ετών για την αποπλάνηση δύο ανήλικων μαθητριών του.
Ελαφρυντικά
Οι αρεοπαγίτες αναίρεσαν μερικώς την καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου Πειραιά, αφενός επειδή είχε επέλθει πενταετής παραγραφή για το αδίκημα «της βάναυσης προσβολής της αιδούς άλλου με ακόλαστη πράξη» και αφετέρου επειδή έλαβαν υπόψη τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την τέλεση των πράξεων. Παράλληλα, ανέπεμψαν την υπόθεση για νέα κρίση στο ίδιο δικαστήριο, με αποτέλεσμα η ποινή του 79χρονου να γίνει τελικά εξαγοράσιμη.
Ο σάτυρος, που σύμφωνα με το protothema.gr διετέλεσε επί δεκαετίες μαέστρος του Λιμενικού, ίδρυσε τρεις φιλαρμονικές σε δήμους, αλλά και τη Φιλαρμονική του Λυκείου Ελληνίδων, ενώ υπήρξε και εκκλησιαστικός επίτροπος, κατηγορείται ότι το καλοκαίρι του 2010 θώπευσε στους ώμους, στην πλάτη, στη μέση και στα χέρια δύο 11χρονες μαθήτριές του και τις προέτρεψε να φιλήσουν η μία την άλλη στο στόμα. Παρά την άρνησή τους, λίγες μέρες αργότερα ζήτησε πάλι από τη μία να φιλήσει την εξαδέλφη της με την οποία είχαν πάει στο ωδείο του για μάθημα.

Τον Απρίλιο του 2011 άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα όσο η ίδια μαθήτρια έπαιζε πιάνο, ενώ δύο εβδομάδες αργότερα πιάστηκε στα πράσα από την 11χρονη να αυτοϊκανοποιείται!