29 Απρ 2021

Η διπλή γκάφα της Δόμνας στη Νίκαια που εξαγρίωσε τη ΝΔ

 Δεν έχει ακόμα κοπάσει ο θόρυβος στο εσωτερικό της ΝΔ από την γκάφα που έκανε την περασμένη Τρίτη στη Νίκαια η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μηχαηλίδου.Τα σχόλια και τα παραπολιτικά στις σελίδες του Σαββατιάτικου τύπου, δίνουν και παίρνουν.

Όλα, πάντως, δείχνουν ότι για όλα φταίει η απειρία της νεαρής πολιτικού.Διότι καλά έκανε και επισκέφτηκε τον καταυλισμό των σεισμόπληκτων.

Αλλά πρώτον, πως της ήλθε η ιδέα να κάνει την επίσκεψη μαζί με την βουλευτή Πειραιά του Μέρα 25 Φωτεινή Μπακαδήμα. Και δεύτερον πως σκέφτηκε πρώτα να καλέσει τον δήμαρχο και μετά να ενημερώσει τα στελέχη της ΝΔ;

Όπως είναι φυσικό επικράτησε χαμός. Τελικά, όπως γράφει το «Θεωρείο» της «Καθημερινής» «την κατάσταση έσωσε ο τοπικός δήμαρχος Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης ο οποίος αρνήθηκε να παραστεί για υγειονομικούς λόγους εξηγώντας αναλυτικά στην υφυπουργό τι συμβαίνει σήμερα στην περιοχή που επρόκειτο να επισκεφθεί.

Λεπτομέρεια ο δήμαρχος είναι φίλα προσκείμενος στον ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα το κυβερνητικό στέλεχος να εκτεθεί και στα μάτια των τοπικών στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η επίσκεψη βεβαίως ακυρώθηκε αλλά επιβεβαιώθηκε αυτό που λέει από παλιά ο Διονύσης Χατζηδάκης Τα Γέιλ και τα Κέμπριτζ δεν σε κάνουν πολιτικό».