7 Μαΐ 2023

Κλείνουν πανεπιστήμια και ανοίγουν παραρτήματα του Πολεμικού Μουσείου

 


Το ζήσαμε και αυτό με κυβέρνηση Μητσοτάκη. Την περίοδο που η Κεραμέως καταργούσε 37 πανεπιστημιακά τμήματα που είχε ιδρύσει ο ΣΥΡΙΖΑ επί υπουργίας Γιαβρόγλου, δυο εκ των οποίων στα Ψαχνά Ευβοίας, στην Χαλκίδα δαπανούσαν χρήματα για την ανακαίνιση του παραρτήματος του.. Πολεμικού Μουσείου τα εγκαίνια του οποίου έσπευσαν να εντάξουν στην προεκλογική εκστρατεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

mitsotakis2

Στο περιθώριο της προεκλογικής ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο το βράδυ στην Χαλκίδα, στήθηκε φιέστα από δυο Ευβοιώτες. Τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Φλώρο που οι φήμες τον θέλουν να πολιτεύεται με την ΝΔ στην Εύβοια και από τον Αναστάσιος Λιάσκος πρώην υπουργός , και νυν πολιτευτής της ΝΔ στην Εύβοια που εξακολουθεί να εκτελεί χρέη διορισμένου Πρόεδρου του Πολεμικού Μουσείου.

Οι διοργανωτές της «χακί» φιέστας είχαν προσκαλέσει και τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος και μετά χαράς παραβρέθηκε στην γαλάζια σύναξη αποστράτων.

Την κορδέλα εγκαινίων του παραρτήματος του πολεμικού μουσείου φυσικά και έκοψαν από κοινού ο πρωθυπουργός με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ , ενώ μια πλακέτα έχει αναρτηθεί σε εμφανές σημείο του μουσείου για να θυμίζει ότι : «Οι εργασίες αποκατάστασης πραγματοποιήθηκαν με ενέργειες του Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΛΩΡΟΥ».

Σημειωτέον ότι το ονοματεπώνυμο του Ευβοιώτη αρχηγού ΓΕΕΘΑ αναγράφεται με κεφαλαίους χαρακτήρες για να βγάζει …μάτι !

Ωστόσο και η πλάκα έχει τα όρια της. Έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι. Δεν ορρωδούν προ ουδενός.

https://www.ieidiseis.gr/

Δ.Β.