25 Ιουν 2024

EURO 2024: «Ροζ τρίγωνο» στην Εθνική Ιταλίας με πρωταγωνιστή τον σκόρερ του «χρυσού γκολ»

 Ο Ματία Ζακάνι στην τελευταία φάση του αγώνα με την Κροατία ισοφάρισε με φανταστικό τελείωμα για την Ιταλία και την έστειλε στη νοκ-άουτ φάση του EURO 2024 κάνοντάς τον πρόσωπο της ημέρας στη γειτονική χώρα. Ωστόσο δεν απασχολούσε πάντα τα φώτα της δημοσιότητας για τις επιδόσεις του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο 29χρονος εξτρέμ μετρά μόλις επτά συμμετοχές με τη Σκουάντρα Ατζούρα και την πρώτη φορά που κλήθηκε στην εθνική ομάδα την είχε κάνει άνω κάτω λόγω της σχέσης του με την influencer Κιάρα Νάστι.


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το 2021, η 26χρονη influencer διατηρούσε δεσμό με τον Νικολό Ζανιόλο, που αγωνιζόταν στη Ρόμα με τον οποίο χώρισε και σχεδόν ταυτόχρονα γνώρισε τον Ματία Ζακάνι της Λάτσιο με τον οποίο μπήκε σε νέα σχέση!

Ελάχιστους μήνες μετά, το νέο ζευγάρι έφερε στη ζωή και το πρώτο τους παιδί, τον Τιάγκο.


Εκείνη την περίοδο ο εξτρέμ της Λάτσιο κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα και βρέθηκε στα ίδια αποδυτήρια με τον Ζανιόλο. Τα ιταλικά δημοσιεύματα τότε έκαναν λόγο για μεγάλη ένταση στη σχέση των δύο ποδοσφαιριστών που για καιρό μοιράζονταν την αγάπη τους για την ίδια γυναίκα, ένταση που δημιουργούσε προβλήματα στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Η 26χρονη καλλονή είναι μια από τις πιο γνωστές influencers στην Ιταλία και μετρά περισσότερους από 2 εκατομμύριους followers στο Instagram.

Τα συνθήματα για τον πατέρα του παιδιού

Στην κόντρα των δύο παικτών δεν παρέλειψαν να αναμειχθούν και οι οπαδοί των ομάδων που αγωνίζονταν. Είναι γνωστό άλλωστε πως Ρόμα και Λάτσιο είναι «αιώνιοι εχθροί» της ιταλικής πρωτεύουσας.

Λίγο καιρό μετά, η Ρόμα κατέκτησε το Conference League. Ο Νικολό Ζανιόλο ήταν αυτός που με το γκολ του χάρισε το τρόπαιο στους «Τζαλορόσι» και οι οπαδοί τους τον αποθέωσαν με... ιδιαίτερο τρόπο, στο κλίμα του ερωτικού σκανδάλου.

Κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών χιλιάδες φίλοι της Ρόμα, πικάροντας τον παίκτη της μεγάλης αντιπάλου της τραγουδούσαν το σύνθημα «Το παιδί του Ζακάνι είναι του Ζανιόλο».

Μάλιστα και ο ίδιος ο Ζανιόλο φάνηκε να το ευχαριστιέται τα συνθήματα και να γελάει μαζί τους.


Παράλληλα, οι φίλοι της Ρόμα έκαναν «ντου» στο Instagram της 26χρονης και γέμιζαν με παρόμοια σχόλια τις δημοσιεύσεις της.

Η απάντηση της influencer και το... γαριδάκι του Ζανιόλο

Η Κιάρα Νάστι δεν άφησε αναπάντητες τις προκλήσεις που δεχόταν από τους οπαδούς της Ρόμα.

EURO 2024: «Ροζ τρίγωνο» στην Εθνική Ιταλίας με πρωταγωνιστή τον σκόρερ του «χρυσού γκολ»

Ο άνθρωπος που έδωσε την πρόκριση στην Εθνική Ιταλίας στους «16» του EURO 2024 είχε εμπλακεί σε ερωτικό τρίγωνο με συμπαίκτη του.