25 Σεπ 2024

Ένα περίεργο κύκλωμα με πρώην δικαστικούς, αντιεισαγγελείς στήνουν κόλπα με δικογραφίες και πουλούν εξυπηρετήσεις

 Ένα περίεργο κύκλωμα φαίνεται να έχει δημιουργηθεί που απαρτίζεται από πρώην δικαστικούς και αντιεισαγγελείς και με βάση καταγγελία που έφθασε το BN στήνουν κόλπα και ενώ πρώτα γίνονται πρωτοσέλιδα σε περιθωριακές εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης εν συνεχεία ακολουθεί… η διαπραγμάτευση πωλούν εξυπηρετήσεις διαμεσολάβησης προφανώς έναντι μεγάλης αμοιβής.

Οι ανυποψιάστοι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη οπότε σε κάθε αντιπρόταση... πείθονται.
Όπως λένε και στην Κρήτη ένας "κουζουλός" ρεπόρτερ συμμετέχει σε αυτές τις ανομίες.


Στο BN
 ήρθε μια επιστολή παθόντα ο οποίος τονίζει τα εξής

«Ο Γ. Κουσ… Πρόεδρος Εφετών διοικητικών (συνταξιούχος πλέον), η Ε. Βασ… δικηγόρος εν ενεργεία, ο Π. Καρα… αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο Ν. Καρα… της ιατροδικαστικής υπηρεσίας φαίνεται ότι μαζί συντονισμένα παίρνουν δικογραφίες από το πρωτοδικείο σε αρχικό στάδιο, ακολούθως τις διοχετεύουν στον τύπο και στα μέσα ενημέρωσης και ακολούθως εμφανίζονται ως διαπραγματευτές, μεσάζοντες και πουλούν εξυπηρετήσεις έναντι αμοιβής προφανώς»

Το BN θα διεξάγει έρευνα για το θέμα καθώς εφόσον οι ενδείξεις μετατραπούν σε αποδείξεις εγείρονται μείζονος σημασίας νομικής υφής αλλά και ηθικής εάν όντως τέτοιες πρακτικές λαμβάνουν χώρα.
Προφανώς εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο πρόκειται για κύκλωμα που εκμεταλλεύεται καταστάσεις και παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία και ουσιαστικά εκμεταλλεύονται πολίτες που ήδη βρίσκονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.
Η έρευνα του BN θα παρουσιάσει πρόσωπα και καταστάσεις εάν όντως η καταγγελία είναι βάσιμη.
Πρέπει να διερευνηθεί η σύνδεση των προσώπων και κυρίως να ταυτοποιηθούν οι πρακτικές τους.
Εάν αυτό συμβαίνει πρόκειται για ακραία παρανομία στην οποία πρέπει να παρέμβει άμεσα η δικαιοσύνη.

www.bankingnews.gr