10 Φεβ 2014

«Μαύρο πρόβατο» στην ΝΔ ο Παπαμιμίκος – Γιατί τα «άκουσε» από τον Σαμαρά



samaras-papamimikos-570Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στη ΝΔ για τον Γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο, κάτι το οποίο αποτυπώθηκε και μέσω των διαρροών εναντίον του σε κυριακάτικα φύλλα...

Μάλιστα, επικριτές του νεαρού πολιτικού είναι ακόμα και άνθρωποι που το προηγούμενο διάστημα του πίστωναν πως έχει «συμμαζέψει» τη λειτουργία αλλά και τα έξοδα του κόμματος. Αφορμή για την κριτική που του ασκείται είναι χωρίς αμφιβολία το τέλμα, στο οποίο έχει περιέλθει η ΝΔ για τα χρίσματα των υποψήφιων δημάρχων και περιφερειαρχών στα μεγάλα αστικά κέντρα. Ο κ. Παπαμιμίκος δέχθηκε μάλιστα και παρατηρήσεις σε έντονο ύφος από τον Πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα οι χειρισμοί του στην υπόθεση του σχεδιασμού για τις αυτοδιοικητικές εκλογές να θεωρούνται το πρώτο σοβαρό «φάουλ» της θητείας του.
Στο ίδιο κλίμα εντάσσονται χωρίς αμφιβολία και οι διαρροές κατά του Γραμματέα της ΝΔ σε κυριακάτικα έντυπα καθώς μέχρι και πριν δυο εβδομάδες ο κ. Παπαμιμίκος παρουσιαζόταν λίγο έως πολύ ως κομιστής του νέου στην πολιτική ζωή. Το επόμενο διάστημα πάντως θα φανεί αν θα μπει σε κάποιου είδους σιωπηρή «καραντίνα», πάντως προς το παρόν φαίνεται να τη… γλιτώνει με απλή επίπληξη. Ενδεικτικό αυτού είναι και η κυριακάτικη εμφάνισή του επί μία ώρα σε μεγάλο κανάλι, όπου προσπαθούσε να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για τον χειρισμό της κατάστασης το τελευταίο διάστημα.
Φωτογραφία: Eurokinissi
http://www.koolnews.gr