3 Μαΐ 2020

Μια βόλτα στους πιο όμορφους δρόμους του κόσμου -φωτο

Αρχιτεκτονική, η φύση, ο φωτισμός, είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία ενός δρόμου που σε κάνει να θες να τον περπατήσεις και να τον χαζέψεις.
Και μπορεί ο κορονοϊός να ....
μην μας επιτρέπει για την ώρα (και για πόσο ακόμα άραγε;) τα ταξίδια, μπορούμε ωστόσο να ταξιδέψουμε μέσα από τις φωτογραφίες.
Πάμε;

Κόκμπερν, Εδιμβούργο, Σκωτία



Κονβέντ Χάρλεμ, Νέα Υόρκη


a row of colorful brownstone buidlings
a row of colorful brownstone buidlings

Λόμπαρντ, Σαν Φρανσίσκο

Ο φιδογυριστός δρόμος του Σαν Φρανσίσκο
Ο φιδογυριστός δρόμος του Σαν Φρανσίσκο

Παλιά Πόλη Μυκόνου



Καμινίτο, Μπουένος Άιρες, Αργεντινή



Η Οδός του Φιλοσόφου, Κιότο, Ιαπωνία



Φλασκ Γουόκ, Χάμπστεντ, Λονδίνο



Τζινλι, Τσενγκντού, Κίνα


Ξύλινα σπίτια και καταστήματα σε στιλ δυναστείας Qing, γεμάτα με κόκκινα φαναράκια, κάνουν το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο του Τσενγκντού να φαίνεται μαγικό.
Ξύλινα σπίτια και καταστήματα σε στιλ δυναστείας Qing, γεμάτα με κόκκινα φαναράκια, κάνουν το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο του Τσενγκντού να φαίνεται μαγικό.

Μπλε Πόλη, Τζοντχπούρ, Ινδία



Σκουέαρ ντε Μονσουρί, Παρίσι, Γαλλία



Χόσιερ Λέιν, Μελβούρνη, Αυστραλία



Νιέφσκι Πρόσπεκτ, Αγία Πετρούπολη, Ρωσία



The Dark Hedges, Βόρεια Ιρλανδία


Έ&nu;&alpha;&sigmaf; &delta;&rho;ό&mu;&omicron;&sigmaf; &pi;&omicron;&upsilon; &sigma;&kappa;&epsilon;&pi;ά&zeta;&epsilon;&tau;&alpha;&iota; &mu;&epsilon; &omicron;&xi;&iota;έ&sigmaf;, &tau;&omicron; The Dark Hedges &upsilon;&pi;ή&rho;&xi;&epsilon; &alpha;&pi;ό &kappa;&alpha;&iota;&rho;ό έ&nu;&alpha; &alpha;&pi;ό &tau;&alpha; &pi;&iota;&omicron; &phi;&omega;&tau;&omicron;&gamma;&rho;&alpha;&phi;&eta;&mu;έ&nu;&alpha; &alpha;&xi;&iota;&omicron;&theta;έ&alpha;&tau;&alpha; &sigma;&tau;&eta; &Beta;ό&rho;&epsilon;&iota;&alpha; &Iota;&rho;&lambda;&alpha;&nu;&delta;ί&alpha;.<br />&Chi;&rho;&eta;&sigma;&iota;&mu;&omicron;&pi;&omicron;&iota;ή&theta;&eta;&kappa;&epsilon; &epsilon;&pi;ί&sigma;&eta;&sigmaf; &omega;&sigmaf; &tau;&omicron; Kingsroad &sigma;&tau;&omicron; "Game of Thrones" &kappa;&alpha;&iota; &epsilon;&xi;&alpha;&sigma;&phi;ά&lambda;&iota;&sigma;&epsilon; &epsilon;&pi;&iota;&pi;&lambda;έ&omicron;&nu; &delta;&iota;&alpha;&sigma;&eta;&mu;ό&tau;&eta;&tau;&alpha;. &Tau;&alpha; &delta;έ&nu;&tau;&rho;&alpha; &phi;&upsilon;&tau;&epsilon;ύ&tau;&eta;&kappa;&alpha;&nu; &tau;&omicron;&nu; 18&omicron; &alpha;&iota;ώ&nu;&alpha;.
Ένας δρόμος που σκεπάζεται με οξιές, το The Dark Hedges υπήρξε από καιρό ένα από τα πιο φωτογραφημένα αξιοθέατα στη Βόρεια Ιρλανδία.
Χρησιμοποιήθηκε επίσης ως το Kingsroad στο "Game of Thrones" και εξασφάλισε επιπλέον διασημότητα. Τα δέντρα φυτεύτηκαν τον 18ο αιώνα.

Ρόγιαλ Κρεσέντ, Μπαθ, Αγγλία



Βία ντέι Κορονάρι, Ρώμη, Ιταλία



Χεερστράσε, Βόννη, Γερμανία


&Gamma;&nu;&omega;&sigma;&tau;ή &kappa;&alpha;&iota; &omega;&sigmaf; &Lambda;&epsilon;&omega;&phi;ό&rho;&omega;&nu; &tau;&omega;&nu; &alpha;&nu;&theta;&iota;&sigma;&mu;έ&nu;&omega;&nu; &kappa;&epsilon;&rho;&alpha;&sigma;&iota;ώ&nu;, &gamma;ί&nu;&epsilon;&tau;&alpha;&iota; &rho;&omicron;&zeta; &kappa;&alpha;&tau;ά &tau;&eta; &delta;&iota;ά&rho;&kappa;&epsilon;&iota;&alpha; &tau;&eta;&sigmaf; ά&nu;&omicron;&iota;&xi;&eta;&sigmaf;.&nbsp;&nbsp;
Γνωστή και ως Λεωφόρων των ανθισμένων κερασιών, γίνεται ροζ κατά τη διάρκεια της άνοιξης.  

Μπρουβερσγκάχτ, Άμστερνταμ, Ολλανδία



Τσεφτσαουέν, Μαρόκο



Πηγή: CNN